Tuesday, June 9, 2009

asal cuti sekolah jer berderettttt majlis kahwin ...he3..

Posted by alifah@along at 12:11 AM
Reactions: 
best tak tajuk post aku kali ni??
saper stuju dengan tajuk aku tu??jangan tak percaya, cuti sekolah tahun ni, aku dpt jemputan 9 majlis..dari bulan 5 sampai bulan 6..berderetttttt...start dengan kawin rosna, kawan time aku blajar diploma sains geomatik (sumber alam)kat uitm dulu..ni dia puan rosna and hubby..

aku, ibu og yg duduk, baiyah bersama pengantin...semoga berbahagia rosna...ko jgn garang sgt dgn pit tu...he3...

heheh...seminggu kemudian (17.05.2009), majlis kenduri amoi kat kl...aku mtk maaf amoi tak dpt pergi ssb, aku ke Penang...hehhehe...
selepas itu, heheh...seminggu selepas itu (23.05.2009), majlis kenduri kak su kat seremban...kaksu pun nak mtk maaf sbb tak dpt...kena outstation ke Pulau Tioman..hehehhe...
selepas selepas itu, heheh...(31.05.2009),ada 2 majlis kenduri iaitu, farah che ani dan rozlin faizah..first sekali,aku mmg hadir ke majlis akad nikah lin sbb konon2 nak pergi kawin yah kiter kat kedah...tp, semua yg dirancang, tak menjadi...nak buat camna kan..kita hanya mampu merancang...maaf ye yahh..maaf secara terbuka ni..he3.
sbb tak jadi ke kenduri yah, aku pun ke kenduri suleen and faizal la...share skit picture..



masa akad nikah...



cantiknya suleen ni...how sweetttt...semoga berbahagia bersama faizal...aminn..

heheh...selepas seminggu berlalu, sorg lagi gang BTB (budak tak betul) plak kawin... 06.06.09 ke kuantan...wedding norma dan pasangannya, hasbi..
aku bersama wawa, gerak dari rumah kul 8 pagi lagi...untuk norma, tak cukup tidur pun takpe..hehehhehe..terharu tak norma???hehhehe...janji dgn kawan2 kat BHP gombak kul 8 gitu lebih la...as usual, aku la paling awal tiba..hehehhe..jgn tak cayer...mula2, aku ngan stiwa yg menaiki MYVi wawa sampai first...diikiuti, lecturer kita, abg.mail, aween sekeluarga, an dan nuril..and last...chekie and chenie...pasangan yg masih dlm honeymoon mood lagi ni, sbb tu lambat..he3...
selama lebih kurang 3 jam, kami konvoi...bila dah sampai tol gambang, lagi satu family join us..pid dan babad yang tinggalkan afieq tu, join kami2 semua menuju ke rumah Noma...lead kali ni, An and Nuril..maklumla, bagi chan la kat dia...dia kan org Pahang...takkan tak tau jln Kuantan...so, an ko jgn kutuk aku tak tau jalan...sbb, ko patut kena tahu jln kg ko tu..he3...(asyik bengang bila org kata aku ni selalu sesat...heheheh :))hehehe..tunjuk gmbr pengantin yg terCONTROL-CONTROL ni...hehehehehe...semoga ma dan hasbi dpt baby cepat..tiru mcm PID (kembang2 la ko Pid..)tp, bila dah dpt anak, jgn ko tinggal2kan plak...ha3...(saper nak mengaku??)


amik berkat skit ek...





abg mail bersama signboard yang amat besar tulisannya..sampai kami semua terkejut melihatnya...ha3..noma, bakpo kecik sgt tulisan sign board ni...mujur mata our leader besar..he3...

selasai wedding umah noma, aku dan wawa ditemani an & nuril, kami ke kenduri kawan aku sorg lagi...Fairoz...pergi jenguk muka jer, tak makan dah..kenyang...dah kawin ko ya, Fairoz..jaga wife ko lek lok..he3..."ni, bukti ko dtg wedding aku ni, tunjuk kat mat yie and mat pete"kata Fairoz...



lepas tu, kami ke Kuantan...kata An, dah lama nak bwk kami mkn kat Tanjung Lumpur ni...mak iii...sedap giler makan..makan lagi??hehehehhe...ikan celup tepung, udang celup tepung, keropok sagu, sotong celup tepung, sata, jagung blended, limau ais, air kelapa...semua soddap....fuhhh...An, tima kasih sbb kenalkan aku tempat ni...hehehhee...
lepas mkn, singgah jap umah kakak an, NA...tumpang mandi, solat..pastu, bertolak ke Kuala Lipis plak..balik kg wawa....heheheh...1st time tidur umah Wawa ni sejak kenal wawa since year 2000...heheheh...esoknya, pulang ke Seri Kembangan dengan keadaan jalan yg agak jammmmmmmmmm...ni lagi satu, asal cuti sekola, highway jadi jammed..fuhhhh!!kul 11 sampai umah....zzzzzz....
nezt week ada lagi wedding...May...and, next next week, ke Kuala Terengganu plak...guess who is married??tunggu....

4 juri yang cool..:

Cikpid said...

Asyik laa perli aku...hahhaha..esok korang dh ade anak semua..taulaa camne hazab bw budak kecik jalan okeh..tu yg mak aku suh tinggal jek kat umah..wawa tu dh penah rase sikit azab bw afieq dr penang ke kedah..meraung..mengamuk..huhuhu..tu br sikit yer..blom sepenuhnye..

kang bile semua dh ade anak..barulaa korang terfikir balik ape yg aku ckp ni okeh..

~ini an~ said...

pid...nape cam emo plak?finding nemo betul la ko ni...

signboard noma tu kena re-do lg skali tu...kpd para semut nmpk tulisan tu besorla...hehe

alifah@along said...

cikpid:aku mintak ampun la pid...hehehehe...emotional sekarang ni ek??ke, afieq nak dapat adik sorg lagi nih??hehehehe

an:aah, kalau sang semut mmg nampak besar la tulisan tu...tp, mata ko cerah gak ek, sbb ko lead ari tu..mujur tak salah rumah jer ari tu..hampir2..hehehehe

Miss jane said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆

Tuesday, June 9, 2009

asal cuti sekolah jer berderettttt majlis kahwin ...he3..

Posted by alifah@along at 12:11 AM
best tak tajuk post aku kali ni??
saper stuju dengan tajuk aku tu??jangan tak percaya, cuti sekolah tahun ni, aku dpt jemputan 9 majlis..dari bulan 5 sampai bulan 6..berderetttttt...start dengan kawin rosna, kawan time aku blajar diploma sains geomatik (sumber alam)kat uitm dulu..ni dia puan rosna and hubby..

aku, ibu og yg duduk, baiyah bersama pengantin...semoga berbahagia rosna...ko jgn garang sgt dgn pit tu...he3...

heheh...seminggu kemudian (17.05.2009), majlis kenduri amoi kat kl...aku mtk maaf amoi tak dpt pergi ssb, aku ke Penang...hehhehe...
selepas itu, heheh...seminggu selepas itu (23.05.2009), majlis kenduri kak su kat seremban...kaksu pun nak mtk maaf sbb tak dpt...kena outstation ke Pulau Tioman..hehehhe...
selepas selepas itu, heheh...(31.05.2009),ada 2 majlis kenduri iaitu, farah che ani dan rozlin faizah..first sekali,aku mmg hadir ke majlis akad nikah lin sbb konon2 nak pergi kawin yah kiter kat kedah...tp, semua yg dirancang, tak menjadi...nak buat camna kan..kita hanya mampu merancang...maaf ye yahh..maaf secara terbuka ni..he3.
sbb tak jadi ke kenduri yah, aku pun ke kenduri suleen and faizal la...share skit picture..



masa akad nikah...



cantiknya suleen ni...how sweetttt...semoga berbahagia bersama faizal...aminn..

heheh...selepas seminggu berlalu, sorg lagi gang BTB (budak tak betul) plak kawin... 06.06.09 ke kuantan...wedding norma dan pasangannya, hasbi..
aku bersama wawa, gerak dari rumah kul 8 pagi lagi...untuk norma, tak cukup tidur pun takpe..hehehhehe..terharu tak norma???hehhehe...janji dgn kawan2 kat BHP gombak kul 8 gitu lebih la...as usual, aku la paling awal tiba..hehehhe..jgn tak cayer...mula2, aku ngan stiwa yg menaiki MYVi wawa sampai first...diikiuti, lecturer kita, abg.mail, aween sekeluarga, an dan nuril..and last...chekie and chenie...pasangan yg masih dlm honeymoon mood lagi ni, sbb tu lambat..he3...
selama lebih kurang 3 jam, kami konvoi...bila dah sampai tol gambang, lagi satu family join us..pid dan babad yang tinggalkan afieq tu, join kami2 semua menuju ke rumah Noma...lead kali ni, An and Nuril..maklumla, bagi chan la kat dia...dia kan org Pahang...takkan tak tau jln Kuantan...so, an ko jgn kutuk aku tak tau jalan...sbb, ko patut kena tahu jln kg ko tu..he3...(asyik bengang bila org kata aku ni selalu sesat...heheheh :))hehehe..tunjuk gmbr pengantin yg terCONTROL-CONTROL ni...hehehehehe...semoga ma dan hasbi dpt baby cepat..tiru mcm PID (kembang2 la ko Pid..)tp, bila dah dpt anak, jgn ko tinggal2kan plak...ha3...(saper nak mengaku??)


amik berkat skit ek...





abg mail bersama signboard yang amat besar tulisannya..sampai kami semua terkejut melihatnya...ha3..noma, bakpo kecik sgt tulisan sign board ni...mujur mata our leader besar..he3...

selasai wedding umah noma, aku dan wawa ditemani an & nuril, kami ke kenduri kawan aku sorg lagi...Fairoz...pergi jenguk muka jer, tak makan dah..kenyang...dah kawin ko ya, Fairoz..jaga wife ko lek lok..he3..."ni, bukti ko dtg wedding aku ni, tunjuk kat mat yie and mat pete"kata Fairoz...



lepas tu, kami ke Kuantan...kata An, dah lama nak bwk kami mkn kat Tanjung Lumpur ni...mak iii...sedap giler makan..makan lagi??hehehehhe...ikan celup tepung, udang celup tepung, keropok sagu, sotong celup tepung, sata, jagung blended, limau ais, air kelapa...semua soddap....fuhhh...An, tima kasih sbb kenalkan aku tempat ni...hehehhee...
lepas mkn, singgah jap umah kakak an, NA...tumpang mandi, solat..pastu, bertolak ke Kuala Lipis plak..balik kg wawa....heheheh...1st time tidur umah Wawa ni sejak kenal wawa since year 2000...heheheh...esoknya, pulang ke Seri Kembangan dengan keadaan jalan yg agak jammmmmmmmmm...ni lagi satu, asal cuti sekola, highway jadi jammed..fuhhhh!!kul 11 sampai umah....zzzzzz....
nezt week ada lagi wedding...May...and, next next week, ke Kuala Terengganu plak...guess who is married??tunggu....

4 comments

Cikpid on June 9, 2009 at 6:26 PM said...

Asyik laa perli aku...hahhaha..esok korang dh ade anak semua..taulaa camne hazab bw budak kecik jalan okeh..tu yg mak aku suh tinggal jek kat umah..wawa tu dh penah rase sikit azab bw afieq dr penang ke kedah..meraung..mengamuk..huhuhu..tu br sikit yer..blom sepenuhnye..

kang bile semua dh ade anak..barulaa korang terfikir balik ape yg aku ckp ni okeh..

~ini an~ on June 9, 2009 at 6:35 PM said...

pid...nape cam emo plak?finding nemo betul la ko ni...

signboard noma tu kena re-do lg skali tu...kpd para semut nmpk tulisan tu besorla...hehe

alifah@along on June 9, 2009 at 7:56 PM said...

cikpid:aku mintak ampun la pid...hehehehe...emotional sekarang ni ek??ke, afieq nak dapat adik sorg lagi nih??hehehehe

an:aah, kalau sang semut mmg nampak besar la tulisan tu...tp, mata ko cerah gak ek, sbb ko lead ari tu..mujur tak salah rumah jer ari tu..hampir2..hehehehe

Miss jane on June 1, 2010 at 11:03 AM said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea