Monday, September 6, 2010

nak ucap selamat hari raya gak la..

Posted by alifah@along at 8:47 PM
Reactions: 
1 juri yang cool..
hehehhe...org sebuk buat design kad n letak dlm FB, aku pun sebuk jugak...tp, malu eh letak dlm FB...mcm poyo pun ada..hahhaha....so, kalau korg letak tu, aku anggap je mcm poyo...jgn mare ...hehhee...so, sbb teringin, aku letak dlm BLOG ni jela...hehhee...kurang la poyo skit...hahhaha..padahal lebih kurg sama la...

sila abaikan gmbr ini kalau menyakitkan mata anda..hahhaha...cubaan utk pakai tudung ala2 ct u....hahhaha..lagi skali poyoronos..

arini, dah selasa, esok confirm dah ramai yg cuti....bila dah cuti, sebuk la skit korg ek...nak baca blog aku ni, lagila tak baca punya..hehhehe...(macam la ramai sgt org baca blog ko Nur Alifah weiiiii)hehhee :) aku plak cuti khamis...rajin benor aku ni...yela, org yg makan gaji mcm aku ni, lebih2 lagi pekerja sambilan mcm aku ni, g kerja ada gaji, tak kerja takder gaji...org lain cuti seminggu lepas raya, aku pun nak cuti jugak...lantakla...gaji bulan 9 ni, gayanya mcm hampeh la wei...maklumla, burn hampir thousand beb....geram akuuuuu.....sedih kan? korg2 kena blanja aku la bulan 10 nanti...huhuuu....saper suruh cuti seminggu tu??padan muka aku....bulan 10 ni, mkn ikan bilis jela...huhuuuhu


eh, byk merepek plak aku ni....ni, bukan entry nak condem2 majikan aku ke luahan perasaan ke...sedih ke...huhuhuu...nak happy weih...nak raya kan...so, di kesempatan ini nak mengucapkan Selamat Hari Raya..Maaf Zahir dan Batin..
ye la kan, kot2 ada benda aku buat salah ngan korang ke...aku poyo ke, koya ke, atau apa2 entry aku yang lukakan hati ke..hahhaha...macam org frust becinta plak...hahhahaa...maaf ya kawan2...

selain tu, aku gak nak ingatkan diri sendiri dan korg2 yg balik kampung tu...bawakla keta molek2...jgn ingat jalan tu, mak bapak korg yg punya dahla...jgn duk main potong je...tgk signboard betul2...double line jgn duk main potong je...yg kat highway tu, jgn nak makan saman je...bwk ikut kelajuan yg ditetapkan...eceh3, mcm dato shaziman dah aku bg nasihat...tak lama dah , blh jadi menteri kerja raya la kut...hahhahha.....

one more (eceh3, speaking plak)...time raya jgn kerjanya duk makannnnn dan tgk tv je ye, tolong mak adik kakak aunty kat dapur tu jugak ya...hehhehee...utk kaum pempuan la ni...yg abg2 gantang tu, jgn duk kerjanya makannnnnn je ye, tolong kemas apa yg patut kat rumah tu ...kesian jugak kaum2 ibu je yg letih time raya...hehhehehe....(konon2 nak ingatkan ayah n adik aku la ni...macamla diorg baca blog aku ni..hahhaha)

ok guys...selamat hari raya!!! mesti next entry, citer pasal raya plak...hehhehe

Monday, September 6, 2010

nak ucap selamat hari raya gak la..

Posted by alifah@along at 8:47 PM 1 comments
hehehhe...org sebuk buat design kad n letak dlm FB, aku pun sebuk jugak...tp, malu eh letak dlm FB...mcm poyo pun ada..hahhaha....so, kalau korg letak tu, aku anggap je mcm poyo...jgn mare ...hehhee...so, sbb teringin, aku letak dlm BLOG ni jela...hehhee...kurang la poyo skit...hahhaha..padahal lebih kurg sama la...

sila abaikan gmbr ini kalau menyakitkan mata anda..hahhaha...cubaan utk pakai tudung ala2 ct u....hahhaha..lagi skali poyoronos..

arini, dah selasa, esok confirm dah ramai yg cuti....bila dah cuti, sebuk la skit korg ek...nak baca blog aku ni, lagila tak baca punya..hehhehe...(macam la ramai sgt org baca blog ko Nur Alifah weiiiii)hehhee :) aku plak cuti khamis...rajin benor aku ni...yela, org yg makan gaji mcm aku ni, lebih2 lagi pekerja sambilan mcm aku ni, g kerja ada gaji, tak kerja takder gaji...org lain cuti seminggu lepas raya, aku pun nak cuti jugak...lantakla...gaji bulan 9 ni, gayanya mcm hampeh la wei...maklumla, burn hampir thousand beb....geram akuuuuu.....sedih kan? korg2 kena blanja aku la bulan 10 nanti...huhuuu....saper suruh cuti seminggu tu??padan muka aku....bulan 10 ni, mkn ikan bilis jela...huhuuuhu


eh, byk merepek plak aku ni....ni, bukan entry nak condem2 majikan aku ke luahan perasaan ke...sedih ke...huhuhuu...nak happy weih...nak raya kan...so, di kesempatan ini nak mengucapkan Selamat Hari Raya..Maaf Zahir dan Batin..
ye la kan, kot2 ada benda aku buat salah ngan korang ke...aku poyo ke, koya ke, atau apa2 entry aku yang lukakan hati ke..hahhaha...macam org frust becinta plak...hahhahaa...maaf ya kawan2...

selain tu, aku gak nak ingatkan diri sendiri dan korg2 yg balik kampung tu...bawakla keta molek2...jgn ingat jalan tu, mak bapak korg yg punya dahla...jgn duk main potong je...tgk signboard betul2...double line jgn duk main potong je...yg kat highway tu, jgn nak makan saman je...bwk ikut kelajuan yg ditetapkan...eceh3, mcm dato shaziman dah aku bg nasihat...tak lama dah , blh jadi menteri kerja raya la kut...hahhahha.....

one more (eceh3, speaking plak)...time raya jgn kerjanya duk makannnnn dan tgk tv je ye, tolong mak adik kakak aunty kat dapur tu jugak ya...hehhehee...utk kaum pempuan la ni...yg abg2 gantang tu, jgn duk kerjanya makannnnnn je ye, tolong kemas apa yg patut kat rumah tu ...kesian jugak kaum2 ibu je yg letih time raya...hehhehehe....(konon2 nak ingatkan ayah n adik aku la ni...macamla diorg baca blog aku ni..hahhaha)

ok guys...selamat hari raya!!! mesti next entry, citer pasal raya plak...hehhehe
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea