Monday, September 7, 2009

jom layan lagu ni...best...

Posted by alifah@along at 10:00 PM
Reactions: 
2 juri yang cool..


Sabda Alam
by White Shoes & The Couples Company

Diciptakan alam pria dan wanita
dua makhluk dalam asuhan dewata
Ditakdirkan bahwa pria berkuasa
adapun wanita lemah lembut manja


Wanita dijajah pria sejak dulu
dijadikan perhiasan sangkar madu
namun ada kala pria tak berdaya
tekuk lutut di kerling wanita

note: jom download ramai2...memang best...huhuhu...

Sunday, September 6, 2009

makan BESAR oh makin BESAR...

Posted by alifah@along at 6:09 PM
Reactions: 
4 juri yang cool..
heheheh....makan besar berturut2...jumaat lepas kerja, dgn gang2 KKM, pergi berbuka sesama kat Restoran Soeul Bulgogi (an, aku hutang kamu kat tempat ni..hehehhe...nanti ek..)...perghh, puas hati mkn kat sini...memang aku dan rakan berpuas hati ler dgn restoran ni..terletak ditengah2 kotaraya KL..kat Plaza Pantai, sebelah federal tu...rm 43.60 sekepala...kira ok sgt la kut sbb mknn dia mmg tip top la...buffet ramadhan yg paling berpuas hati setakat hari ini...mai tunjuk gmbr mkn kat restoran ni..aku jamin la, korg yg dari Johor ke Penang ke (tujukan utk pid, noma and wawa yg jarang2 nak dtg KL) mesti ada rasa nak dtg sini..hehhehe..layan...


steamboat..


mknn kami yang lain2..


penulis yang berpuas hati...

next, nak cerita pasal pertemuan plak..ewah!!blog ni ditujukan khas utk saper2 yg tak dapat datang (kasi jeles punyer..hehehhe)..
ramadhan gathering, acara tahunan yg biasa kita buat, kali ni, berlangsung kat shah alam (restoran shid, padang jawa)..hari sabtu (05.09.09)...seramai 15 ahli yg datang memeriahkan keadaan...frust gak tak ramai yang datang...lebey lagi gang2 sekepala yg ada komitmen sendiri (kami paham...)..apapun, kalau korg nak tau, org yang tak sangka2 pun join..hehhehe...anas, isteri dan anaknya, Zara...comel betul anak dia...anak sulung...sekarang ni, isteri dia tgh pregnant boy plak...setahun sorang...hehehhe...apapun, mai nak tunjuk gmbr serta menu yang di order oleh puan Farah, selaku ketua yang handle majlis ini..terima kasih ,yah...hehehhehe...majlis ini bermula jam 6.30 dan berakhir jam 8...kita layan gambar ek...




anas , isteri dan zara..


ikan kerapu sweet sour..pergh...sedap ni..


daging masak merah..


tomyam ni sedap gak ..huhuhu..


telur dadar pun sodap time puasa ni..


kurma dan ulam timun serta sambal belacan..


kuih yg dibawa khas oleh an dan suami..tima kasih kepada penaja kuih..hehhehhe..


alahai, yanie amik aura tu...


wawa yang sanggup turun dari Penang...dan penolong pengarah JKR, suhaimi...


budak yang menjadi tumpuan, Zara...bakal dapat adik plak tahun depan...insyaallah..


nak amik gak gmbr dengan Zara...ni, nak nangis ke nak senyum ni??hehhehe..


anas, mengumpat aku la tu kat anak dia...hehhehe.....baik sungguh anak beranak ni...hehehhe...

dah...kami habis makan malam tu dgn Kos RM 330.40 dan dapat diskaun rm5.40 diberi elaun kepada bendahari kelas..hehehhe...aku lah tu....appaun, kita harap next year boleh buat lagi majlis sepeti ini..hehhehe...next year harap2 ramai lagi la dari hari ni..ok!!!see you next year guys!!

Monday, September 7, 2009

jom layan lagu ni...best...

Posted by alifah@along at 10:00 PM 2 comments


Sabda Alam
by White Shoes & The Couples Company

Diciptakan alam pria dan wanita
dua makhluk dalam asuhan dewata
Ditakdirkan bahwa pria berkuasa
adapun wanita lemah lembut manja


Wanita dijajah pria sejak dulu
dijadikan perhiasan sangkar madu
namun ada kala pria tak berdaya
tekuk lutut di kerling wanita

note: jom download ramai2...memang best...huhuhu...
Continue Reading

Sunday, September 6, 2009

makan BESAR oh makin BESAR...

Posted by alifah@along at 6:09 PM 4 comments
heheheh....makan besar berturut2...jumaat lepas kerja, dgn gang2 KKM, pergi berbuka sesama kat Restoran Soeul Bulgogi (an, aku hutang kamu kat tempat ni..hehehhe...nanti ek..)...perghh, puas hati mkn kat sini...memang aku dan rakan berpuas hati ler dgn restoran ni..terletak ditengah2 kotaraya KL..kat Plaza Pantai, sebelah federal tu...rm 43.60 sekepala...kira ok sgt la kut sbb mknn dia mmg tip top la...buffet ramadhan yg paling berpuas hati setakat hari ini...mai tunjuk gmbr mkn kat restoran ni..aku jamin la, korg yg dari Johor ke Penang ke (tujukan utk pid, noma and wawa yg jarang2 nak dtg KL) mesti ada rasa nak dtg sini..hehhehe..layan...


steamboat..


mknn kami yang lain2..


penulis yang berpuas hati...

next, nak cerita pasal pertemuan plak..ewah!!blog ni ditujukan khas utk saper2 yg tak dapat datang (kasi jeles punyer..hehehhe)..
ramadhan gathering, acara tahunan yg biasa kita buat, kali ni, berlangsung kat shah alam (restoran shid, padang jawa)..hari sabtu (05.09.09)...seramai 15 ahli yg datang memeriahkan keadaan...frust gak tak ramai yang datang...lebey lagi gang2 sekepala yg ada komitmen sendiri (kami paham...)..apapun, kalau korg nak tau, org yang tak sangka2 pun join..hehhehe...anas, isteri dan anaknya, Zara...comel betul anak dia...anak sulung...sekarang ni, isteri dia tgh pregnant boy plak...setahun sorang...hehehhe...apapun, mai nak tunjuk gmbr serta menu yang di order oleh puan Farah, selaku ketua yang handle majlis ini..terima kasih ,yah...hehehhehe...majlis ini bermula jam 6.30 dan berakhir jam 8...kita layan gambar ek...




anas , isteri dan zara..


ikan kerapu sweet sour..pergh...sedap ni..


daging masak merah..


tomyam ni sedap gak ..huhuhu..


telur dadar pun sodap time puasa ni..


kurma dan ulam timun serta sambal belacan..


kuih yg dibawa khas oleh an dan suami..tima kasih kepada penaja kuih..hehhehhe..


alahai, yanie amik aura tu...


wawa yang sanggup turun dari Penang...dan penolong pengarah JKR, suhaimi...


budak yang menjadi tumpuan, Zara...bakal dapat adik plak tahun depan...insyaallah..


nak amik gak gmbr dengan Zara...ni, nak nangis ke nak senyum ni??hehhehe..


anas, mengumpat aku la tu kat anak dia...hehhehe.....baik sungguh anak beranak ni...hehehhe...

dah...kami habis makan malam tu dgn Kos RM 330.40 dan dapat diskaun rm5.40 diberi elaun kepada bendahari kelas..hehehhe...aku lah tu....appaun, kita harap next year boleh buat lagi majlis sepeti ini..hehhehe...next year harap2 ramai lagi la dari hari ni..ok!!!see you next year guys!!
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea