Thursday, September 4, 2008

sabah bah...

Posted by alifah@along at 10:48 PM
Reactions: 
5 juri yang cool..
tanggal 27.08.08 hingga 01.09.08.....
fly2 to sabah....jumpa konco karib ku...cikgu dzurainee...
actually, pegi sabah, nak g tgk site...hehehhe...maklumla, ada projek hospital kat sana...kata, namanya QS..hehehhe...mesti la attend site meeting sekali sekala...hehehhe....ok, tak cank cita byk pasal site visit tu..tp, nak cita pasal sabah visit..hehhee...
tgk gambar je la ek..

gambar pertama...ni, kat pulau mamuntik...bendera tu bukti...



gambar ke2...masih kat pulau mamutik...tgk ikan2 tu..



gambar ke3...snorkelling time...hehehhe..ni kat 2nd pulau iaitu pulau manukan plak...



seterusnya...gambar kat jesselton point (jeti) ...





sekitar bandar..























and.. uitm dihatiku..



nota kaki...
tima kasih byk2 utk cameraman aku kat sabah..tak lain tak bukan...cikgu dzurainee..yg amik gmbr cun2 kat aku...mcm gmbr obersea la....thanks dzu..hehehhehe...mai, nak kenalkan kat korg, ni la dia...cikgu dzurainee....



gambar paling dunhill aku pilih, dzu...heheheh

Thursday, September 4, 2008

sabah bah...

Posted by alifah@along at 10:48 PM 5 comments
tanggal 27.08.08 hingga 01.09.08.....
fly2 to sabah....jumpa konco karib ku...cikgu dzurainee...
actually, pegi sabah, nak g tgk site...hehehhe...maklumla, ada projek hospital kat sana...kata, namanya QS..hehehhe...mesti la attend site meeting sekali sekala...hehehhe....ok, tak cank cita byk pasal site visit tu..tp, nak cita pasal sabah visit..hehhee...
tgk gambar je la ek..

gambar pertama...ni, kat pulau mamuntik...bendera tu bukti...



gambar ke2...masih kat pulau mamutik...tgk ikan2 tu..



gambar ke3...snorkelling time...hehehhe..ni kat 2nd pulau iaitu pulau manukan plak...



seterusnya...gambar kat jesselton point (jeti) ...





sekitar bandar..























and.. uitm dihatiku..



nota kaki...
tima kasih byk2 utk cameraman aku kat sabah..tak lain tak bukan...cikgu dzurainee..yg amik gmbr cun2 kat aku...mcm gmbr obersea la....thanks dzu..hehehhehe...mai, nak kenalkan kat korg, ni la dia...cikgu dzurainee....



gambar paling dunhill aku pilih, dzu...heheheh
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea