Thursday, September 4, 2008

sabah bah...

Posted by alifah@along at 10:48 PM
Reactions: 
tanggal 27.08.08 hingga 01.09.08.....
fly2 to sabah....jumpa konco karib ku...cikgu dzurainee...
actually, pegi sabah, nak g tgk site...hehehhe...maklumla, ada projek hospital kat sana...kata, namanya QS..hehehhe...mesti la attend site meeting sekali sekala...hehehhe....ok, tak cank cita byk pasal site visit tu..tp, nak cita pasal sabah visit..hehhee...
tgk gambar je la ek..

gambar pertama...ni, kat pulau mamuntik...bendera tu bukti...



gambar ke2...masih kat pulau mamutik...tgk ikan2 tu..



gambar ke3...snorkelling time...hehehhe..ni kat 2nd pulau iaitu pulau manukan plak...



seterusnya...gambar kat jesselton point (jeti) ...





sekitar bandar..























and.. uitm dihatiku..



nota kaki...
tima kasih byk2 utk cameraman aku kat sabah..tak lain tak bukan...cikgu dzurainee..yg amik gmbr cun2 kat aku...mcm gmbr obersea la....thanks dzu..hehehhehe...mai, nak kenalkan kat korg, ni la dia...cikgu dzurainee....



gambar paling dunhill aku pilih, dzu...heheheh

5 juri yang cool..:

...cewek brad pitt said...

nasib baik tak bnyk sgt ko letak gambo kt laut...so,xla terasa jeles sgt...lalalala hihihi

alanbaik said...

sempat ko mek long..
aku pun penah g outstation sabah wat site briefing 4 hari tp xde kesempatan lak mcm ko ni. ni wat aku kompius ni...
ko g wat keja ke g makan angin?
jeng...jeng...jeng...
hanya meklong saje yg tau jawapannye. terjah meklong terjah...hehehehe
ape2 pun yang penting "BERKHIDMAT UTK NEGARA" kan...
p/s: xde ke suvernir utk aku. lupe aku tu...kocik ati den. huhu

Anonymous said...

ehee..long, aku pun baru balik dari sabah..tapi aku x smpt g pulau pun..just g kundasang..3 hari jea g..x puas ati btol..ujung taun ni insyaAllah aku nk g lg. -NINIE-

Cikpid said...

huh..kata site visit..tapi ni nmpk nye pegi holiday..jeles tul tgk along snorkeling..mana aci ni..

Pen_Merah said...

single lagik ke cikgu dzurainee tu.... berusaha!

Thursday, September 4, 2008

sabah bah...

Posted by alifah@along at 10:48 PM
tanggal 27.08.08 hingga 01.09.08.....
fly2 to sabah....jumpa konco karib ku...cikgu dzurainee...
actually, pegi sabah, nak g tgk site...hehehhe...maklumla, ada projek hospital kat sana...kata, namanya QS..hehehhe...mesti la attend site meeting sekali sekala...hehehhe....ok, tak cank cita byk pasal site visit tu..tp, nak cita pasal sabah visit..hehhee...
tgk gambar je la ek..

gambar pertama...ni, kat pulau mamuntik...bendera tu bukti...



gambar ke2...masih kat pulau mamutik...tgk ikan2 tu..



gambar ke3...snorkelling time...hehehhe..ni kat 2nd pulau iaitu pulau manukan plak...



seterusnya...gambar kat jesselton point (jeti) ...





sekitar bandar..























and.. uitm dihatiku..



nota kaki...
tima kasih byk2 utk cameraman aku kat sabah..tak lain tak bukan...cikgu dzurainee..yg amik gmbr cun2 kat aku...mcm gmbr obersea la....thanks dzu..hehehhehe...mai, nak kenalkan kat korg, ni la dia...cikgu dzurainee....



gambar paling dunhill aku pilih, dzu...heheheh

5 comments

...cewek brad pitt on September 7, 2008 at 7:48 PM said...

nasib baik tak bnyk sgt ko letak gambo kt laut...so,xla terasa jeles sgt...lalalala hihihi

alanbaik said...

sempat ko mek long..
aku pun penah g outstation sabah wat site briefing 4 hari tp xde kesempatan lak mcm ko ni. ni wat aku kompius ni...
ko g wat keja ke g makan angin?
jeng...jeng...jeng...
hanya meklong saje yg tau jawapannye. terjah meklong terjah...hehehehe
ape2 pun yang penting "BERKHIDMAT UTK NEGARA" kan...
p/s: xde ke suvernir utk aku. lupe aku tu...kocik ati den. huhu

Anonymous said...

ehee..long, aku pun baru balik dari sabah..tapi aku x smpt g pulau pun..just g kundasang..3 hari jea g..x puas ati btol..ujung taun ni insyaAllah aku nk g lg. -NINIE-

Cikpid on September 17, 2008 at 8:04 PM said...

huh..kata site visit..tapi ni nmpk nye pegi holiday..jeles tul tgk along snorkeling..mana aci ni..

Pen_Merah on March 11, 2009 at 1:12 AM said...

single lagik ke cikgu dzurainee tu.... berusaha!

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea