Tuesday, June 14, 2011

Hanie Senyum bukan sebarang Hanie Senyum..

Posted by alifah@along at 8:53 PM
Reactions: 
0 juri yang cool..
 Cik Hanie Senyum yang sudah kepunyaan org..hehehheee..
gmbr curi twitt dia @haniesmiles..jom twitt dia reramai...

Hanie Senyum ni, sebenarnya seorg yang baaaaaaikkkk hati...kenapa saya ckp gitu??sebab, dia nak bagi saya hadiah antara org terawal join contest dia...hehhehehee..ye ke antara org terawal..hehehhe..so, saya create special entry utk cik Hani yang telah berjaya dengan business nya...nak tahu business apa??haaaaaaa...terjah blog dia di sini...kejayaan yang dia telah perolehi ialah, trip ke HONGKONG....ohh...jeles mak nokkkkk....lebih2 lagi nak g Disneyland...oh Hani, nak ikuttttttt.....apapun, saya harap, Hani berjaya dengan business hani ye...juga selamat pergi dan balik..juga bawak balik hadiah utk saya yang besar-besar...take care ye!!

* dah macam Hanis Zalikha dah ek ko sbb ke Disneyland...seribu kali jeles...dah la nama dah nak sama...hehheheeee.... :) good luck!!
*juga jgn lupa bwk botol air bila nak masuk toilet..hehehheee...pengalaman dari Noly

Sunday, June 12, 2011

Janda Baik, baik punyeeeeee!!

Posted by alifah@along at 10:57 PM
Reactions: 
3 juri yang cool..
saya tak nak tulis banyak,,,tapi, bila org sebut Janda Baik, mesti tahu lokasi dia dan keadaan dia...ala2 kampung gitu...cantik, menarik, selesa dan yang paling penting, T.E.N.A.N.G!!
Actually, ni kali ke-2 saya datang ke sini..masa first datang dulu bersama Gang2 RB, datang balik hari..tp, kali ni, dgn Gang2 KKM team Projek 2 dan 3 org kroni pengikut2 saya iaitu wawa, farrah dan shiluk, kami tidur semalaman...
Masa sampai, kami seperti biasa, pergi makan dulu buah langsat dalam 5 kilo gak la...hahhahaa..Buah Langsat = Sesat la oiiiii...tp, sesesat sesat kami, kami tak gabra...relaks je...sebab, utk pengetahuan semua, Janda Baik ni, mcm satu pulau la...akan jumpa jugak jalan masuk tadi...hehhehe...so, jumpa la jugak Kg. Sum Sum ni yg mana Guest House kita org terletak sebelah dgn Badan Amal (Rumah Anak Yatim+Kanak2 Bermasalah)...perghhhhhhhh....cantik wooooo lokasi dia...mai nak tunjuk...
 rumah kami yg color pink tuu......
 ada tasik utk memancing...kalau aku, aku nak jala je...hehhehe

 

sebahagian yang turun ke mandi manda..hehehhe
 penceria suasana ada di belakang...
jeng3...4 org crazy water..bukan Janda Baik ye...

* nanti kita plan Gang BTB la plak ek...woweeeeeeeeee junior juice!!

Tuesday, June 14, 2011

Hanie Senyum bukan sebarang Hanie Senyum..

Posted by alifah@along at 8:53 PM 0 comments
 Cik Hanie Senyum yang sudah kepunyaan org..hehehheee..
gmbr curi twitt dia @haniesmiles..jom twitt dia reramai...

Hanie Senyum ni, sebenarnya seorg yang baaaaaaikkkk hati...kenapa saya ckp gitu??sebab, dia nak bagi saya hadiah antara org terawal join contest dia...hehhehehee..ye ke antara org terawal..hehehhe..so, saya create special entry utk cik Hani yang telah berjaya dengan business nya...nak tahu business apa??haaaaaaa...terjah blog dia di sini...kejayaan yang dia telah perolehi ialah, trip ke HONGKONG....ohh...jeles mak nokkkkk....lebih2 lagi nak g Disneyland...oh Hani, nak ikuttttttt.....apapun, saya harap, Hani berjaya dengan business hani ye...juga selamat pergi dan balik..juga bawak balik hadiah utk saya yang besar-besar...take care ye!!

* dah macam Hanis Zalikha dah ek ko sbb ke Disneyland...seribu kali jeles...dah la nama dah nak sama...hehheheeee.... :) good luck!!
*juga jgn lupa bwk botol air bila nak masuk toilet..hehehheee...pengalaman dari Noly
Continue Reading

Sunday, June 12, 2011

Janda Baik, baik punyeeeeee!!

Posted by alifah@along at 10:57 PM 3 comments
saya tak nak tulis banyak,,,tapi, bila org sebut Janda Baik, mesti tahu lokasi dia dan keadaan dia...ala2 kampung gitu...cantik, menarik, selesa dan yang paling penting, T.E.N.A.N.G!!
Actually, ni kali ke-2 saya datang ke sini..masa first datang dulu bersama Gang2 RB, datang balik hari..tp, kali ni, dgn Gang2 KKM team Projek 2 dan 3 org kroni pengikut2 saya iaitu wawa, farrah dan shiluk, kami tidur semalaman...
Masa sampai, kami seperti biasa, pergi makan dulu buah langsat dalam 5 kilo gak la...hahhahaa..Buah Langsat = Sesat la oiiiii...tp, sesesat sesat kami, kami tak gabra...relaks je...sebab, utk pengetahuan semua, Janda Baik ni, mcm satu pulau la...akan jumpa jugak jalan masuk tadi...hehhehe...so, jumpa la jugak Kg. Sum Sum ni yg mana Guest House kita org terletak sebelah dgn Badan Amal (Rumah Anak Yatim+Kanak2 Bermasalah)...perghhhhhhhh....cantik wooooo lokasi dia...mai nak tunjuk...
 rumah kami yg color pink tuu......
 ada tasik utk memancing...kalau aku, aku nak jala je...hehhehe

 

sebahagian yang turun ke mandi manda..hehehhe
 penceria suasana ada di belakang...
jeng3...4 org crazy water..bukan Janda Baik ye...

* nanti kita plan Gang BTB la plak ek...woweeeeeeeeee junior juice!!
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea