Sunday, June 12, 2011

Janda Baik, baik punyeeeeee!!

Posted by alifah@along at 10:57 PM
Reactions: 
saya tak nak tulis banyak,,,tapi, bila org sebut Janda Baik, mesti tahu lokasi dia dan keadaan dia...ala2 kampung gitu...cantik, menarik, selesa dan yang paling penting, T.E.N.A.N.G!!
Actually, ni kali ke-2 saya datang ke sini..masa first datang dulu bersama Gang2 RB, datang balik hari..tp, kali ni, dgn Gang2 KKM team Projek 2 dan 3 org kroni pengikut2 saya iaitu wawa, farrah dan shiluk, kami tidur semalaman...
Masa sampai, kami seperti biasa, pergi makan dulu buah langsat dalam 5 kilo gak la...hahhahaa..Buah Langsat = Sesat la oiiiii...tp, sesesat sesat kami, kami tak gabra...relaks je...sebab, utk pengetahuan semua, Janda Baik ni, mcm satu pulau la...akan jumpa jugak jalan masuk tadi...hehhehe...so, jumpa la jugak Kg. Sum Sum ni yg mana Guest House kita org terletak sebelah dgn Badan Amal (Rumah Anak Yatim+Kanak2 Bermasalah)...perghhhhhhhh....cantik wooooo lokasi dia...mai nak tunjuk...
 rumah kami yg color pink tuu......
 ada tasik utk memancing...kalau aku, aku nak jala je...hehhehe

 

sebahagian yang turun ke mandi manda..hehehhe
 penceria suasana ada di belakang...
jeng3...4 org crazy water..bukan Janda Baik ye...

* nanti kita plan Gang BTB la plak ek...woweeeeeeeeee junior juice!!

3 juri yang cool..:

Katak Ijau said...

eh...ade juga si Cik Bai interframe dlm pic eh..haha...
last week pun kitrng gi jalan2 `JB' juge.. :)

aS_c0mei said...

alonggg...dekat cehhh ngan umah in laws ai tau nih.heheeh....best kan janda baik?ai sokmo suka balik janda baik.dulu janda baik sejuk gila,kira dlm 10thn lepas la.klu mandi pukul 11am tu,ketar gelegar.lo ni,dok doh la...tok brapo sejuk mano...:(

alifah@along said...

Naim, cik bai memang paling bersemangat..heeeheh...JB mmg best kan? kitaorg tu, hanimun kat JB je ke?hehhehe

As, mmg best the best la...kalau blh ada kampung mcm in laws u, mmg tiap2 weekend la i balik kg..hehhee...loni, tok sejuk mano la...tp, air sungai meme sejuk ketar la...hehhee

Sunday, June 12, 2011

Janda Baik, baik punyeeeeee!!

Posted by alifah@along at 10:57 PM
saya tak nak tulis banyak,,,tapi, bila org sebut Janda Baik, mesti tahu lokasi dia dan keadaan dia...ala2 kampung gitu...cantik, menarik, selesa dan yang paling penting, T.E.N.A.N.G!!
Actually, ni kali ke-2 saya datang ke sini..masa first datang dulu bersama Gang2 RB, datang balik hari..tp, kali ni, dgn Gang2 KKM team Projek 2 dan 3 org kroni pengikut2 saya iaitu wawa, farrah dan shiluk, kami tidur semalaman...
Masa sampai, kami seperti biasa, pergi makan dulu buah langsat dalam 5 kilo gak la...hahhahaa..Buah Langsat = Sesat la oiiiii...tp, sesesat sesat kami, kami tak gabra...relaks je...sebab, utk pengetahuan semua, Janda Baik ni, mcm satu pulau la...akan jumpa jugak jalan masuk tadi...hehhehe...so, jumpa la jugak Kg. Sum Sum ni yg mana Guest House kita org terletak sebelah dgn Badan Amal (Rumah Anak Yatim+Kanak2 Bermasalah)...perghhhhhhhh....cantik wooooo lokasi dia...mai nak tunjuk...
 rumah kami yg color pink tuu......
 ada tasik utk memancing...kalau aku, aku nak jala je...hehhehe

 

sebahagian yang turun ke mandi manda..hehehhe
 penceria suasana ada di belakang...
jeng3...4 org crazy water..bukan Janda Baik ye...

* nanti kita plan Gang BTB la plak ek...woweeeeeeeeee junior juice!!

3 comments

Katak Ijau on June 13, 2011 at 8:37 PM said...

eh...ade juga si Cik Bai interframe dlm pic eh..haha...
last week pun kitrng gi jalan2 `JB' juge.. :)

aS_c0mei on June 14, 2011 at 5:13 PM said...

alonggg...dekat cehhh ngan umah in laws ai tau nih.heheeh....best kan janda baik?ai sokmo suka balik janda baik.dulu janda baik sejuk gila,kira dlm 10thn lepas la.klu mandi pukul 11am tu,ketar gelegar.lo ni,dok doh la...tok brapo sejuk mano...:(

alifah@along on June 21, 2011 at 5:54 PM said...

Naim, cik bai memang paling bersemangat..heeeheh...JB mmg best kan? kitaorg tu, hanimun kat JB je ke?hehhehe

As, mmg best the best la...kalau blh ada kampung mcm in laws u, mmg tiap2 weekend la i balik kg..hehhee...loni, tok sejuk mano la...tp, air sungai meme sejuk ketar la...hehhee

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea