Wednesday, November 4, 2009

kita kira settle la ya, CIK MADU!!

Posted by alifah@along at 9:40 PM
Reactions: 
2 juri yang cool..
cik madu@hani comel telah men'tag saya untuk tajuk "saya sedang" senaraikan 8 seperti dibawah:

SAYA SEDANG :

:: baca blog kawan2...layari internet...duduk diam sorg2 di tempat duduk sendiri tanpa mengganggu ketenteraman org lain...

SAYA SEDANG :

:: buat laporan penilaian sebutharga utk Bahagian Kejuruteraan, KKM

SAYA SEDANG :

:: sambil2 buat taking off bagi kerja over time aku..hehehhe...

SAYA SEDANG :

:: berfikir tentang hutang2 kredit kad+loan keta, habisla gaji aku bagi bulan ini

SAYA SEDANG :

:: mendengar winamp sambil nyanyi2...hilang skit tension aku kat office...

SAYA SEDANG :

:: teringat akan member2 belajar dulu sambil bukak Facebook diorg la...utk melepaskan rindu la konon...iya, aku ckp benar ni...

SAYA SEDANG :

:: boring2 dengan kerja QS sekarang..duk fikir, mcm nak jd tenaga pengajar la plak...dah memohon, tetapi tiada panggilan dari pihak KPM lagi...

SAYA SEDANG :

:: fikir, boleh menang ke Final Bola Piala Malaysia (Kelantan - Negeri 9) nanti...tgh fikir strategi..hahahhaa...mcm la aku ni pengurus pasukan..chaiiitttt...

so, dah settle ya, cik madu@hani...kalau nak ikutkan..lebih dari 8 aku blh senarai...sbb mmg byk benda aku buat dlm satu masa..hehehhee....aku nak pass tag ni kat wawa,an,pid,yah,ma,dzu,ka'it,ajah,maria,fuzila,farhana,farid,fatin,ninie,min,ida, dan saper2 yg sudi

...dipersilakan...

Wednesday, November 4, 2009

kita kira settle la ya, CIK MADU!!

Posted by alifah@along at 9:40 PM 2 comments
cik madu@hani comel telah men'tag saya untuk tajuk "saya sedang" senaraikan 8 seperti dibawah:

SAYA SEDANG :

:: baca blog kawan2...layari internet...duduk diam sorg2 di tempat duduk sendiri tanpa mengganggu ketenteraman org lain...

SAYA SEDANG :

:: buat laporan penilaian sebutharga utk Bahagian Kejuruteraan, KKM

SAYA SEDANG :

:: sambil2 buat taking off bagi kerja over time aku..hehehhe...

SAYA SEDANG :

:: berfikir tentang hutang2 kredit kad+loan keta, habisla gaji aku bagi bulan ini

SAYA SEDANG :

:: mendengar winamp sambil nyanyi2...hilang skit tension aku kat office...

SAYA SEDANG :

:: teringat akan member2 belajar dulu sambil bukak Facebook diorg la...utk melepaskan rindu la konon...iya, aku ckp benar ni...

SAYA SEDANG :

:: boring2 dengan kerja QS sekarang..duk fikir, mcm nak jd tenaga pengajar la plak...dah memohon, tetapi tiada panggilan dari pihak KPM lagi...

SAYA SEDANG :

:: fikir, boleh menang ke Final Bola Piala Malaysia (Kelantan - Negeri 9) nanti...tgh fikir strategi..hahahhaa...mcm la aku ni pengurus pasukan..chaiiitttt...

so, dah settle ya, cik madu@hani...kalau nak ikutkan..lebih dari 8 aku blh senarai...sbb mmg byk benda aku buat dlm satu masa..hehehhee....aku nak pass tag ni kat wawa,an,pid,yah,ma,dzu,ka'it,ajah,maria,fuzila,farhana,farid,fatin,ninie,min,ida, dan saper2 yg sudi

...dipersilakan...
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea