Wednesday, February 3, 2010

macam2 soal..

Posted by alifah@along at 1:55 AM
Reactions: 
1 juri yang cool..


tag oleh cik hanie kita...byk benda kena citer ni..tp, open mind la skit..hehehe

1) where is your cell phone?
ni, ada depan mata ni..memang tak pernah lekang..

2) relationship?
SINGLE...

3) your hair?
my new hair...baru potong last week..kalau dah potong tu, maknanya, pendekla ek...tp, kali ni, saya layer pendek...ada kelas uuu...hahhaa...

4) work?
oh, soalan ni pun tanya...mmg bertimbun2 la...tp, buat slow2...malas!!

5) your sisters?
4 sisters...amalia, amalina, adlin, adriana...

6) your favorite thing?
macam2 sayang...keta+hpone+camera+jam+gelang2+rantai2+ext.hardisk+cd2+gmbr2+set2 pinggan mangkuk+sudu2 ku+buku2...lain2 lagi la..

7) your dream last night?
mm...lama dah tak bermimpi...org basuh kaki kan sebelum tidur..hehehe

8) your favorite drink?
Saya suka air2 buah @ teh o ais......

9) your dream car?
dream car ni...ada yang mampu dan ada yg tak mampu...yg mampu tp, lambat lg la nak beli...VIOS TRD..hehhehe....yg tak mampu tp nak plak ialah BMW X5 tu..mmg minat keta ni dr dulu lagi weih...

10) your shoes?
oooohhh...benda ni yg paling aku suka shopping...terbaru, baru beli crocs...aku teringin satu Onitsuka Tiger ni...rm 280, belum mampu dimiliki...korg share la skit2 sorg belikan utk aku..hehehhee...

11) your fears?
mmmm....takut kalau umur 30 tahun tak kawin lagi...hahhahah...lagi 2 thn weih...

12) what do you want to be in 10 years?
aku nak jd ibu dan isteri solehah dan bahagia...aminnn...hehehhe

13) who did you hang out with last weekend?
Last weekand saya balik kampung saya di Kelanatan..hang out dgn adik2 la...

14) what are you not good at?
garang..sekali marah, mmg tak blh saper berani lawan..mmg sikap yg jarang aku sembur...sekali sembur, mmg pedih la...

15) one of your wish list items?
satu jer ker?? of course la..KERJA TETAP

16) where you grew up?
wakaf bharu, kelantan

17) last thing you did?
bercakap telefon dgn consultant...

18) what are you wearing?
sekarang tgh berbaju kurung...maklumla kat office...normally, i like to wears a casual clothes (jeans+t-shirt)

19) what aren’t you wearing?
sexy2 nop la...

20) your pet?
no pets...kat kg adala...tu pun, seekor...saya athmatic, so, tak bley baik2 sgt dgn binatang ni ..hehhehe...padahal takut ayam, itik, burung..lalallalalala~~~~

21) your computer?
ada kat kg...itupun, beli time study..nak beli laptop pun, tak lagi..tgkla, kalau ada rezeki lebih...

22) your life?
suka duka...

23) missing?
MY mom...23.10.2005...meninggalkan kami 5 beradik...semasa meninggal, saya tgh bergumbira berbuka puasa di hotel uitm bersama makcik...mmg takkan lupa tarikh itu...

24) what are you thinking about right now?
fikir nak kurus...tp, tak kurus2 lagi ni..hehhehee...kena usaha lebih lagi ni..hehehhee

25) your car?
wahid..WHD 5766 WIRA

26) your kitchen?
penuh pinggan mangkuk....mmg lengkap la dapur kami...wpun kami bujang, kami suka masak tau...percaya tak, periuk kukus, microwave, pembakar kek, alat2 buat kek..semua kami ada...hehhehe

27) your favorite color?
i like green+red+coklat+black...ntah, semua minat..depends pada design...

28) last time you laughed?
ooo...selalu, semalam pun i laughed...tgk citer the biggest loser asia..lawak betul Hafiz...dia kena vote untuk undi keluar...dia blh tulis i love christine...tak pernah dek buat org..sarimah pun cuak..bengong+lawak nak mampus!!

29) last time you cried?
last two week...

30) love?
love is complicated...

31) so who wants to share their ONEs?? How about?
ooo.....no..no..no...

6 orang yang aku pilih buat tag ini ialah :
-orang yang bertuah itu adalah an,wawa,farah,Cikpid, Noma & Fuzila

Wednesday, February 3, 2010

macam2 soal..

Posted by alifah@along at 1:55 AM 1 comments


tag oleh cik hanie kita...byk benda kena citer ni..tp, open mind la skit..hehehe

1) where is your cell phone?
ni, ada depan mata ni..memang tak pernah lekang..

2) relationship?
SINGLE...

3) your hair?
my new hair...baru potong last week..kalau dah potong tu, maknanya, pendekla ek...tp, kali ni, saya layer pendek...ada kelas uuu...hahhaa...

4) work?
oh, soalan ni pun tanya...mmg bertimbun2 la...tp, buat slow2...malas!!

5) your sisters?
4 sisters...amalia, amalina, adlin, adriana...

6) your favorite thing?
macam2 sayang...keta+hpone+camera+jam+gelang2+rantai2+ext.hardisk+cd2+gmbr2+set2 pinggan mangkuk+sudu2 ku+buku2...lain2 lagi la..

7) your dream last night?
mm...lama dah tak bermimpi...org basuh kaki kan sebelum tidur..hehehe

8) your favorite drink?
Saya suka air2 buah @ teh o ais......

9) your dream car?
dream car ni...ada yang mampu dan ada yg tak mampu...yg mampu tp, lambat lg la nak beli...VIOS TRD..hehhehe....yg tak mampu tp nak plak ialah BMW X5 tu..mmg minat keta ni dr dulu lagi weih...

10) your shoes?
oooohhh...benda ni yg paling aku suka shopping...terbaru, baru beli crocs...aku teringin satu Onitsuka Tiger ni...rm 280, belum mampu dimiliki...korg share la skit2 sorg belikan utk aku..hehehhee...

11) your fears?
mmmm....takut kalau umur 30 tahun tak kawin lagi...hahhahah...lagi 2 thn weih...

12) what do you want to be in 10 years?
aku nak jd ibu dan isteri solehah dan bahagia...aminnn...hehehhe

13) who did you hang out with last weekend?
Last weekand saya balik kampung saya di Kelanatan..hang out dgn adik2 la...

14) what are you not good at?
garang..sekali marah, mmg tak blh saper berani lawan..mmg sikap yg jarang aku sembur...sekali sembur, mmg pedih la...

15) one of your wish list items?
satu jer ker?? of course la..KERJA TETAP

16) where you grew up?
wakaf bharu, kelantan

17) last thing you did?
bercakap telefon dgn consultant...

18) what are you wearing?
sekarang tgh berbaju kurung...maklumla kat office...normally, i like to wears a casual clothes (jeans+t-shirt)

19) what aren’t you wearing?
sexy2 nop la...

20) your pet?
no pets...kat kg adala...tu pun, seekor...saya athmatic, so, tak bley baik2 sgt dgn binatang ni ..hehhehe...padahal takut ayam, itik, burung..lalallalalala~~~~

21) your computer?
ada kat kg...itupun, beli time study..nak beli laptop pun, tak lagi..tgkla, kalau ada rezeki lebih...

22) your life?
suka duka...

23) missing?
MY mom...23.10.2005...meninggalkan kami 5 beradik...semasa meninggal, saya tgh bergumbira berbuka puasa di hotel uitm bersama makcik...mmg takkan lupa tarikh itu...

24) what are you thinking about right now?
fikir nak kurus...tp, tak kurus2 lagi ni..hehhehee...kena usaha lebih lagi ni..hehehhee

25) your car?
wahid..WHD 5766 WIRA

26) your kitchen?
penuh pinggan mangkuk....mmg lengkap la dapur kami...wpun kami bujang, kami suka masak tau...percaya tak, periuk kukus, microwave, pembakar kek, alat2 buat kek..semua kami ada...hehhehe

27) your favorite color?
i like green+red+coklat+black...ntah, semua minat..depends pada design...

28) last time you laughed?
ooo...selalu, semalam pun i laughed...tgk citer the biggest loser asia..lawak betul Hafiz...dia kena vote untuk undi keluar...dia blh tulis i love christine...tak pernah dek buat org..sarimah pun cuak..bengong+lawak nak mampus!!

29) last time you cried?
last two week...

30) love?
love is complicated...

31) so who wants to share their ONEs?? How about?
ooo.....no..no..no...

6 orang yang aku pilih buat tag ini ialah :
-orang yang bertuah itu adalah an,wawa,farah,Cikpid, Noma & Fuzila
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea