Sunday, December 11, 2011

Layanggg Ajek Hassan ...

Posted by alifah@along at 6:03 AM
Reactions: 
5 juri yang cool..
salammmm...korang dah tgk Ombak rindu? pasti suka akan lagu Hafiz & Adira tu kan? saya pun suka lagu sangat..sangat..sangat ok...tp, saya lebih suka akan version Ajek Hassan...oh, sangat membuai jiwa (jiwang gak aku ni)...tp, siapa Ajek Hassan? actually, kawan saya la yg bgtau masa kat office..kata dia, ada org dah cover version dia sendiri..pastu, kami dengar la bersama2..mak iiii...ni, dah lagi best dari penyanyi asal nih...pastu, tgk2 si Ajek ni, rupanya ada byk lagu yg dah post kat Youtube tu...aduiii...suara dia...mmg power la...dah la, hanya berbekalkan sebuah guitar...adoi ...pastu, dgn cuba2, try la cari nama dia kat Muka buku...jeng3..ada...Ajek Hassan II ...sampai dua dah bang oii...mmg ramai dah peminat dia...apa lagi, add la....dia approve la plak...sajer je nak update pasal dia...lepas ni, cepatla dpt info lagu2 baru dari dia...dia jugak ada Fan Page Ajek .... Antara lagu yg terbaik dari Ajek :

Ombak Rindu (50k review dalam masa 1 bulan)

Epilog Cinta Dari Bromley 

Banyak lagi lagu best dari dia...search kat Youtube dang Layanggggg (Abe Ajek ore Ganu kang) ...tu pasal ada G tu....

Sunday, December 11, 2011

Layanggg Ajek Hassan ...

Posted by alifah@along at 6:03 AM 5 comments
salammmm...korang dah tgk Ombak rindu? pasti suka akan lagu Hafiz & Adira tu kan? saya pun suka lagu sangat..sangat..sangat ok...tp, saya lebih suka akan version Ajek Hassan...oh, sangat membuai jiwa (jiwang gak aku ni)...tp, siapa Ajek Hassan? actually, kawan saya la yg bgtau masa kat office..kata dia, ada org dah cover version dia sendiri..pastu, kami dengar la bersama2..mak iiii...ni, dah lagi best dari penyanyi asal nih...pastu, tgk2 si Ajek ni, rupanya ada byk lagu yg dah post kat Youtube tu...aduiii...suara dia...mmg power la...dah la, hanya berbekalkan sebuah guitar...adoi ...pastu, dgn cuba2, try la cari nama dia kat Muka buku...jeng3..ada...Ajek Hassan II ...sampai dua dah bang oii...mmg ramai dah peminat dia...apa lagi, add la....dia approve la plak...sajer je nak update pasal dia...lepas ni, cepatla dpt info lagu2 baru dari dia...dia jugak ada Fan Page Ajek .... Antara lagu yg terbaik dari Ajek :

Ombak Rindu (50k review dalam masa 1 bulan)

Epilog Cinta Dari Bromley 

Banyak lagi lagu best dari dia...search kat Youtube dang Layanggggg (Abe Ajek ore Ganu kang) ...tu pasal ada G tu....
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea