Friday, May 15, 2009

kejelesan melampau..

Posted by alifah@along at 2:26 AM
Reactions: 
1 juri yang cool..
hahhaha...mcm ngeri je tajuk post aku kali ni...
tujuan aku menulis hari ni ialah nak menyatakan kejelesan aku terhadap kwn2ku yg ada blog cun giler...especially ketakpercayaan aku terhadap blog ni..www.wawasengkuang.blogspot.com..tak puas ati aku sbb budak ni baru je wujud blog baru..dah cantik sgt dah blog dia...hahhahaha....pastu, aku bukak plak blog minah an plak...bakpo comel jugok...yg pid ngan farah tu, aku tak boleh nak kata apa dah..memang comel sokmo blog budok2 ni..maklumla, diorg ni bukan ada byk keja mcm aku..hahhahaha...bengang tak pid, farah??hahhaha....sila komen kalau marah..aku akan ubah perangai aku ni..hahahha...sajer jer nak kasi ramai skit komen blog aku..hahaha...
ok la, di samping tu gak, aku nak ucap thanks a lot2..sbb ingat gak kwn2 aku kat berday aku yg tak seberapa ni..huhuhu..teringat plak edisi baling telor masa kat flat seksyen 7 dulu..aku baru je lepas mandi, ingatkan dah tak kena..kena gak aku...hahhaha...thn ni, kena lagi ke mandi telor, tepong??aku akan berhati2 di hari itu...hahhaha...utk cikgu dzu, selamt hari guru...kesian kat aku ni, dpli tak dpt...kpli lagi la tak dpt..apakah nasib aku ini akan berubah??huhuhu..kalau nak cerita, sedih la plak...hehehhe....ok, c the next post...

Friday, May 15, 2009

kejelesan melampau..

Posted by alifah@along at 2:26 AM 1 comments
hahhaha...mcm ngeri je tajuk post aku kali ni...
tujuan aku menulis hari ni ialah nak menyatakan kejelesan aku terhadap kwn2ku yg ada blog cun giler...especially ketakpercayaan aku terhadap blog ni..www.wawasengkuang.blogspot.com..tak puas ati aku sbb budak ni baru je wujud blog baru..dah cantik sgt dah blog dia...hahhahaha....pastu, aku bukak plak blog minah an plak...bakpo comel jugok...yg pid ngan farah tu, aku tak boleh nak kata apa dah..memang comel sokmo blog budok2 ni..maklumla, diorg ni bukan ada byk keja mcm aku..hahhahaha...bengang tak pid, farah??hahhaha....sila komen kalau marah..aku akan ubah perangai aku ni..hahahha...sajer jer nak kasi ramai skit komen blog aku..hahaha...
ok la, di samping tu gak, aku nak ucap thanks a lot2..sbb ingat gak kwn2 aku kat berday aku yg tak seberapa ni..huhuhu..teringat plak edisi baling telor masa kat flat seksyen 7 dulu..aku baru je lepas mandi, ingatkan dah tak kena..kena gak aku...hahhaha...thn ni, kena lagi ke mandi telor, tepong??aku akan berhati2 di hari itu...hahhaha...utk cikgu dzu, selamt hari guru...kesian kat aku ni, dpli tak dpt...kpli lagi la tak dpt..apakah nasib aku ini akan berubah??huhuhu..kalau nak cerita, sedih la plak...hehehhe....ok, c the next post...
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea