Thursday, January 12, 2012

UJIAN MENGESAN JIN (ngeriii nyer ujian)

Posted by alifah@along at 8:42 PM
Reactions: 
1 juri yang cool..

Ujian Mengesan Jin Dalam Badan Anda

Assalamualaikum…

Mungkin kita semua pernah mengalami perasaan ganjil di mana kadang-kadang kita terlihat bayangan orang di tengah malam. Suara ganjil memanggil kita ketika berseorangan. Bunyi-bunyi pelik dan seumpamanya. Hal ini berkemungkinan berlaku kerana kita tinggal bersama makhluk Allah yang lain iaitu Jin.
Tidak mengapa jika tinggal satu bumbung, tetapi bagaimana pula keadaannya jika mereka tinggal di dalam badan kita? Mungkin kita akan mengalami banyak masalah dan penyakit misteri. Oleh itu adalah penting untuk kita mengesan adakah badan kita ditumpang oleh makhluk ini? Mari sama-sama kita mencuba..

Langkah 1

Play RUQYAH SYARIAH di bawah ini dan dengar sehingga tamat (20min) menggunakan headphone dengan volume yang kuat.


  Langkah2

Pejamkan mata dan jangan ikut bacaan ayat-ayat ini baik dimulut atau dihati.

Langkah 3

Perhatikan setelah selesai… Jika anda batuk, berpeluh-peluh, terasa mual, jantung berdegup kencang, terasa berdebar-debar, ada benda bergerak-gerak di bawah kulit, sendawa, mengantuk, pening dan menguap, maka sahlah badan anda dihuni JIN.

Berjumpalah dengan ustaz atau ahli perubatan yang lebih mahir untuk mengesahkannya dan berubatlah secepat mungkin sebelum ia merebak menjadi lebih teruk. Di bawah ini ada sebuah video khas penerangan oleh ustaz Sharhan Shafie tentang cara-cara mengetahui adakah kita mewarisi saka.



SIMPTOM AWAL GANGGUAN JIN
1) Sakit kepala selepas waktu asar ke atas.
2) Badan terasa berat dan malas.
3) Sukar mendapat jodoh.
4) Badan terasa bisa-bisa.
5) Sakit ketika ziarah orang meninggal.
6) Sukar tidur malam.
7) Sakit pinggang tanpa sebab.
8 ) Sakit dada bila waktu asar keatas.
9) Mimpi melihat binatang seperti ular dan sebagainya.
10) Bermimpi bayi atau menyusukan bayi.
11) Bermimpi di tempat tinggi.
12) Bermimpi di tempat yang kotor.
13) Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar.
14) Ada terasa benda bergerak dibawah kulit.
15) Bayi kerap menangis.
16) Bunyi guli jatuh diatas syiling.
17) Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
18) Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali.
19) Malas beribadat.
20) Nyanyuk ketika usia lanjut.
21) Panas baran.
22) Sikap berubah secara mendadak.
23) Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran.
24) Suka melakukan tabiat buruk.
25) Kerap sendawa bila mendengar al-quran.
26) Kerap keguguran.
27) Gagal melakukan hubungan kelamin.
28) Mengantuk bila dengar al-quran.
29) Bermimpi seram yang menakutkan.
30) Darah haid turun lebih 15 hari.
31) Batuk yang berpanjangan.
32) Selalu ditindih ketika tidur.
33) Kuat berangan.
34) Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
35) Nafsu seksual yang melampau.
36) Selalu melihat kelibat dirumah.
37) Terasa diri selalu diperhatikan.
38) Mandul.
39) Kerap mendengar sesuatu bisikan.
40) Melihat jin secara terus.
41) Sakit mental atau gila.
Apa Itu Santau? Artikel tentang Santau boleh di baca di sini: Santau Itu Sihir!
Amalkan zikir di atas 100x tiap2 pagi & petang selama sebulan, insyaAllah diri anda akan dipagar dan gangguan jin pun akan beransur hilang.

note : saya tak berani nak buat lagi..InsyaAllah, nak cuba... 

copy and paste dari  http://wanwma.com/agama/ujian-mengesan-jin-dalam-badan-anda/    

(kredit)


Tuesday, January 10, 2012

Hacked ke?

Posted by alifah@along at 8:44 PM
Reactions: 
0 juri yang cool..
dari 07 Januari 2012 lepas, Facebook saya tak boleh access..Kena Hacked!! haaaa, kena Hacked..yang macam isu artis2 tu..hahhahahaa....bewok mana la suka2 hacked ni....so, saya perlukan, Hackers untuk unHacked saya punya FB tu...Glamour sangat ke???dah sama level dgn artis ke??...puuiiiiiii...adoiii..kurangla aktiviti sosial dan membuat ketupat tu..hehheee....nak kata macam mana ntah....yang pasti, macam2 ada dlm tu..uhuk..uhuk..uhuk.uhuk (nangis tak ada lagu)...sayang...


sesaper blh tolong, silalah muncul !! 

terus takder semangat buat kerja, sbb tak leh nak berFB...
tp, Twitter pun lagi layan sei... :) ..Twitter friends, korang perasan tak, aku sgt suka update dlm twitter? hehheee...kadang2, bercakap sorang2 pun ada..hehhee...inilah sbbnya..so, skrg, layan Twitter dulu la...saper nak follow i yang glemer mcm artis ni, silala... dotdotdot  ... hahhahaa..biasa2 jela..

Thursday, January 12, 2012

UJIAN MENGESAN JIN (ngeriii nyer ujian)

Posted by alifah@along at 8:42 PM 1 comments

Ujian Mengesan Jin Dalam Badan Anda

Assalamualaikum…

Mungkin kita semua pernah mengalami perasaan ganjil di mana kadang-kadang kita terlihat bayangan orang di tengah malam. Suara ganjil memanggil kita ketika berseorangan. Bunyi-bunyi pelik dan seumpamanya. Hal ini berkemungkinan berlaku kerana kita tinggal bersama makhluk Allah yang lain iaitu Jin.
Tidak mengapa jika tinggal satu bumbung, tetapi bagaimana pula keadaannya jika mereka tinggal di dalam badan kita? Mungkin kita akan mengalami banyak masalah dan penyakit misteri. Oleh itu adalah penting untuk kita mengesan adakah badan kita ditumpang oleh makhluk ini? Mari sama-sama kita mencuba..

Langkah 1

Play RUQYAH SYARIAH di bawah ini dan dengar sehingga tamat (20min) menggunakan headphone dengan volume yang kuat.


  Langkah2

Pejamkan mata dan jangan ikut bacaan ayat-ayat ini baik dimulut atau dihati.

Langkah 3

Perhatikan setelah selesai… Jika anda batuk, berpeluh-peluh, terasa mual, jantung berdegup kencang, terasa berdebar-debar, ada benda bergerak-gerak di bawah kulit, sendawa, mengantuk, pening dan menguap, maka sahlah badan anda dihuni JIN.

Berjumpalah dengan ustaz atau ahli perubatan yang lebih mahir untuk mengesahkannya dan berubatlah secepat mungkin sebelum ia merebak menjadi lebih teruk. Di bawah ini ada sebuah video khas penerangan oleh ustaz Sharhan Shafie tentang cara-cara mengetahui adakah kita mewarisi saka.



SIMPTOM AWAL GANGGUAN JIN
1) Sakit kepala selepas waktu asar ke atas.
2) Badan terasa berat dan malas.
3) Sukar mendapat jodoh.
4) Badan terasa bisa-bisa.
5) Sakit ketika ziarah orang meninggal.
6) Sukar tidur malam.
7) Sakit pinggang tanpa sebab.
8 ) Sakit dada bila waktu asar keatas.
9) Mimpi melihat binatang seperti ular dan sebagainya.
10) Bermimpi bayi atau menyusukan bayi.
11) Bermimpi di tempat tinggi.
12) Bermimpi di tempat yang kotor.
13) Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar.
14) Ada terasa benda bergerak dibawah kulit.
15) Bayi kerap menangis.
16) Bunyi guli jatuh diatas syiling.
17) Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
18) Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali.
19) Malas beribadat.
20) Nyanyuk ketika usia lanjut.
21) Panas baran.
22) Sikap berubah secara mendadak.
23) Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran.
24) Suka melakukan tabiat buruk.
25) Kerap sendawa bila mendengar al-quran.
26) Kerap keguguran.
27) Gagal melakukan hubungan kelamin.
28) Mengantuk bila dengar al-quran.
29) Bermimpi seram yang menakutkan.
30) Darah haid turun lebih 15 hari.
31) Batuk yang berpanjangan.
32) Selalu ditindih ketika tidur.
33) Kuat berangan.
34) Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
35) Nafsu seksual yang melampau.
36) Selalu melihat kelibat dirumah.
37) Terasa diri selalu diperhatikan.
38) Mandul.
39) Kerap mendengar sesuatu bisikan.
40) Melihat jin secara terus.
41) Sakit mental atau gila.
Apa Itu Santau? Artikel tentang Santau boleh di baca di sini: Santau Itu Sihir!
Amalkan zikir di atas 100x tiap2 pagi & petang selama sebulan, insyaAllah diri anda akan dipagar dan gangguan jin pun akan beransur hilang.

note : saya tak berani nak buat lagi..InsyaAllah, nak cuba... 

copy and paste dari  http://wanwma.com/agama/ujian-mengesan-jin-dalam-badan-anda/    

(kredit)


Continue Reading

Tuesday, January 10, 2012

Hacked ke?

Posted by alifah@along at 8:44 PM 0 comments
dari 07 Januari 2012 lepas, Facebook saya tak boleh access..Kena Hacked!! haaaa, kena Hacked..yang macam isu artis2 tu..hahhahahaa....bewok mana la suka2 hacked ni....so, saya perlukan, Hackers untuk unHacked saya punya FB tu...Glamour sangat ke???dah sama level dgn artis ke??...puuiiiiiii...adoiii..kurangla aktiviti sosial dan membuat ketupat tu..hehheee....nak kata macam mana ntah....yang pasti, macam2 ada dlm tu..uhuk..uhuk..uhuk.uhuk (nangis tak ada lagu)...sayang...


sesaper blh tolong, silalah muncul !! 

terus takder semangat buat kerja, sbb tak leh nak berFB...
tp, Twitter pun lagi layan sei... :) ..Twitter friends, korang perasan tak, aku sgt suka update dlm twitter? hehheee...kadang2, bercakap sorang2 pun ada..hehhee...inilah sbbnya..so, skrg, layan Twitter dulu la...saper nak follow i yang glemer mcm artis ni, silala... dotdotdot  ... hahhahaa..biasa2 jela..
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea