Thursday, August 20, 2009

'pengantin baru' house warming!!!

Posted by alifah@along at 7:29 PM
Reactions: 
2 juri yang cool..
date: 20.08.2009
masa: around 7pm and above
tempat: rumah pengantin

semalam, kami set2 junior and senior sambilan KKM dengan hormatnya dijemput oleh Lin and Faizal utk acara makan2 kat umah diorg kat Equinne...kalau nak ikutkan, ada lagi ni...masih tak cukup lagi ni gang2 sambilan KKM ni...hehehhe...tp, ramai ada commitment daaa...apapun, ramai ni pun dah kira best happenning dah mkn2 tu...hehehhe...mkn2 sebelum puasa+house grooming gitu..selain tu, mcm acara celebrate la kat lin and syikin, dapat kerja tetap dah diorg ni...(bila la agaknya turn aku nak dpt permanent job plak ni...huhuhuhu)...dahla...tgk gmbr je la...


pengantin baru..tq...nasik ayam ko mmg best la!!hehehhe...


makanan terhidang...nasik ayam+satay...


tetamu berpuas hati!!

diharap lin and faizal berbahagia, ewah!!

Badminton Tournament

Posted by alifah@along at 2:08 AM
Reactions: 
7 juri yang cool..
hari: sabtu
tarikh: 15.08.2009
tempat: Kompleks Sukan Presint 16, Putrajaya

perghhh..tajuk ni, mcm besar jer tournament..hehehhe...sabtu lepas, aku mewakili Seksyen ku, Seksyen Implimentasi Projek berlawan inter-Seksyen...hehehhe...
game ini hanya melibatkan acara regu shaja...
1st game, Seksyen Projek Lwn Seksyen KAS...hehehe..menang Seksyen aku ler...
pastu,
2nd game, Projek lawan Pengurusan...menang lagi Projek...pastu, terus ke Final...
Final, Projek lawan Seksyen Operasi...hehehhe...dengan bangganya, Seksyen Projek menang...
kalau korang nak tau, bukan team perempuan sahaja yang menang, pasukan lelaki pun menang, tau...heheheh...terror pakcik2 ofis aku ni..hehehhee..padahal semua penolong pengarah...hehhehee....

untuk kawan2 yang dtg support, thanks a lot2..tak sangka korg memang sayang kat aku...hahahhaha...poyos.....tak lupa juga kepada Farhan, selaku member yg kasi pinjam racket Yonex...racket ko mmg best la...ringan...hehehhee...


muka happy..menang tu....gold medal tu..


my supporters...thanks buddies!!


Farhan..peminjam racket...thanks a lot..


aksi seorang jaguh..ahaks!!

Thursday, August 20, 2009

'pengantin baru' house warming!!!

Posted by alifah@along at 7:29 PM 2 comments
date: 20.08.2009
masa: around 7pm and above
tempat: rumah pengantin

semalam, kami set2 junior and senior sambilan KKM dengan hormatnya dijemput oleh Lin and Faizal utk acara makan2 kat umah diorg kat Equinne...kalau nak ikutkan, ada lagi ni...masih tak cukup lagi ni gang2 sambilan KKM ni...hehehhe...tp, ramai ada commitment daaa...apapun, ramai ni pun dah kira best happenning dah mkn2 tu...hehehhe...mkn2 sebelum puasa+house grooming gitu..selain tu, mcm acara celebrate la kat lin and syikin, dapat kerja tetap dah diorg ni...(bila la agaknya turn aku nak dpt permanent job plak ni...huhuhuhu)...dahla...tgk gmbr je la...


pengantin baru..tq...nasik ayam ko mmg best la!!hehehhe...


makanan terhidang...nasik ayam+satay...


tetamu berpuas hati!!

diharap lin and faizal berbahagia, ewah!!
Continue Reading

Badminton Tournament

Posted by alifah@along at 2:08 AM 7 comments
hari: sabtu
tarikh: 15.08.2009
tempat: Kompleks Sukan Presint 16, Putrajaya

perghhh..tajuk ni, mcm besar jer tournament..hehehhe...sabtu lepas, aku mewakili Seksyen ku, Seksyen Implimentasi Projek berlawan inter-Seksyen...hehehhe...
game ini hanya melibatkan acara regu shaja...
1st game, Seksyen Projek Lwn Seksyen KAS...hehehe..menang Seksyen aku ler...
pastu,
2nd game, Projek lawan Pengurusan...menang lagi Projek...pastu, terus ke Final...
Final, Projek lawan Seksyen Operasi...hehehhe...dengan bangganya, Seksyen Projek menang...
kalau korang nak tau, bukan team perempuan sahaja yang menang, pasukan lelaki pun menang, tau...heheheh...terror pakcik2 ofis aku ni..hehehhee..padahal semua penolong pengarah...hehhehee....

untuk kawan2 yang dtg support, thanks a lot2..tak sangka korg memang sayang kat aku...hahahhaha...poyos.....tak lupa juga kepada Farhan, selaku member yg kasi pinjam racket Yonex...racket ko mmg best la...ringan...hehehhee...


muka happy..menang tu....gold medal tu..


my supporters...thanks buddies!!


Farhan..peminjam racket...thanks a lot..


aksi seorang jaguh..ahaks!!
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea