Thursday, March 24, 2011

terpikat..

Posted by alifah@along at 2:54 AM
Reactions: 
10 juri yang cool..
..cetengok..cetengok..


bila tgk ni, korang rasa mcm tgk apa ek??tanah color2 gitu kan??
tp, reality nya..ia adalah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




 










oooo eeemmm geee...TULIP, okkaaayyy...cantik sungguh okay...dan saya telah google tempat mana nk tgk ladang tulip dan jawapan google saya adalah Northern Netherland, okay..oh my..dan lebih detail lagi kat Amsterdam..oh no..bila la agaknya boleh ke sana..InsyaAllah...kalau ada rezeki, mana tahu..hehehe...tp, yg lebih menarik tempat ni, nama dia Keukenhof Gardens ...atau blh tgk kat sini..travelblog..layan...

sweet tak saya, sbb minat bunga tulip??hahahahhaaa....minah bunga la jugak..(mata ke atas, tangan ke bahu)

Thursday, March 24, 2011

terpikat..

Posted by alifah@along at 2:54 AM 10 comments
..cetengok..cetengok..


bila tgk ni, korang rasa mcm tgk apa ek??tanah color2 gitu kan??
tp, reality nya..ia adalah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




 










oooo eeemmm geee...TULIP, okkaaayyy...cantik sungguh okay...dan saya telah google tempat mana nk tgk ladang tulip dan jawapan google saya adalah Northern Netherland, okay..oh my..dan lebih detail lagi kat Amsterdam..oh no..bila la agaknya boleh ke sana..InsyaAllah...kalau ada rezeki, mana tahu..hehehe...tp, yg lebih menarik tempat ni, nama dia Keukenhof Gardens ...atau blh tgk kat sini..travelblog..layan...

sweet tak saya, sbb minat bunga tulip??hahahahhaaa....minah bunga la jugak..(mata ke atas, tangan ke bahu)
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea