Wednesday, May 12, 2010

angan-angan tahun 1992 tercapai..yahoo!!

Posted by alifah@along at 8:42 PM
Reactions: 
2 juri yang cool..

hehehhee...kembali di tahun 1992, masa tu, aku baru berusia 10 tahun...muda lagi uu....actually, kalau korang nak tahu, aku memang minat sangat2 game badminton ni...hehhehe...tak terkata minatnya...ada gak minat kat player badminton masa tu...hehehe...zaman tu, zaman anak2 sidek la...hero aku time tu, Rashid Sidek la...hahhahahah.....
dipendekkan cerita, 1992 lepas, 16 Mei tahun tu, ok...aku ingat lagi...sorg2 tgk Thomas Cup-FINAL...hehehhee..Malaysia menentang Indonesia...hahahha....aku sorang2 menjerit menyokong pasukan negara kita tu, ewah!!dahla, time tu, nak celebrate berday la sorg2 konon2..hehhehehe....masa tu, kemenangan Malaysia lah menjadi hadiah hariijadiku yg bermakna, ewah!!adakah ianya boleh berulah tahun ini??nantikan...aku, kalau menang ni...memang tak tau nak kata la...memang luck la 16 mei ni...hehehhe
ok, sebenarnya, time aku tgk game tu tahun 1992, aku memang ada satu cita2 dan impian...hehhehe...aku nak tgk LIVE game ni, suatu hari nanti....huhuuu....so, malam td, dgn berbekalkan semangat dan duit rm33 , wpun duduk di stand upper tier, aku blh dan saksi kan game ni secara LIVE...sila tepuk bahu saya...hehehheeh....memang debaran dia lain macam skit...hahahhaa....dahla dpt tgk LIVE ex-aku..hahhaha...RASHID SIDEK la....hahhahaa...giler minat kat abg RASHID ni dulu....minat tak semestinya kawin, ok!!hahahhaa......koya dah dia...koya dah...tp, mmg betul wei...tahap minat dia, sampai termimpi2 dalam tidur...kalau aku senyum sorg2 time tidur pun, aku tak tahu...hehehehe...so, skrg, dah settle satu impian masa kecikku...saya sungguh HAPPY...dah la menang weih...wpun, sgt tipis...saya patut bangga dgn mereka!!cayalah MALAYSIA!!

si pencerita bersama tiket

walau jauh, tapi puas hati beb..

Wednesday, May 12, 2010

angan-angan tahun 1992 tercapai..yahoo!!

Posted by alifah@along at 8:42 PM 2 comments

hehehhee...kembali di tahun 1992, masa tu, aku baru berusia 10 tahun...muda lagi uu....actually, kalau korang nak tahu, aku memang minat sangat2 game badminton ni...hehhehe...tak terkata minatnya...ada gak minat kat player badminton masa tu...hehehe...zaman tu, zaman anak2 sidek la...hero aku time tu, Rashid Sidek la...hahhahahah.....
dipendekkan cerita, 1992 lepas, 16 Mei tahun tu, ok...aku ingat lagi...sorg2 tgk Thomas Cup-FINAL...hehehhee..Malaysia menentang Indonesia...hahahha....aku sorang2 menjerit menyokong pasukan negara kita tu, ewah!!dahla, time tu, nak celebrate berday la sorg2 konon2..hehhehehe....masa tu, kemenangan Malaysia lah menjadi hadiah hariijadiku yg bermakna, ewah!!adakah ianya boleh berulah tahun ini??nantikan...aku, kalau menang ni...memang tak tau nak kata la...memang luck la 16 mei ni...hehehhe
ok, sebenarnya, time aku tgk game tu tahun 1992, aku memang ada satu cita2 dan impian...hehhehe...aku nak tgk LIVE game ni, suatu hari nanti....huhuuu....so, malam td, dgn berbekalkan semangat dan duit rm33 , wpun duduk di stand upper tier, aku blh dan saksi kan game ni secara LIVE...sila tepuk bahu saya...hehehheeh....memang debaran dia lain macam skit...hahahhaa....dahla dpt tgk LIVE ex-aku..hahhaha...RASHID SIDEK la....hahhahaa...giler minat kat abg RASHID ni dulu....minat tak semestinya kawin, ok!!hahahhaa......koya dah dia...koya dah...tp, mmg betul wei...tahap minat dia, sampai termimpi2 dalam tidur...kalau aku senyum sorg2 time tidur pun, aku tak tahu...hehehehe...so, skrg, dah settle satu impian masa kecikku...saya sungguh HAPPY...dah la menang weih...wpun, sgt tipis...saya patut bangga dgn mereka!!cayalah MALAYSIA!!

si pencerita bersama tiket

walau jauh, tapi puas hati beb..
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea