Wednesday, May 28, 2008

'may' 'shahrukhkhan' wedding..hehehe

Posted by alifah@along at 1:24 AM
Reactions: 
4 juri yang cool..



















tanggal 25/5/2008 yg lepas, ikatan yang terjalin selama 5 thn yang mana bermula semasa mereka sama2 belajar dulu, telah berakhir dengan ikatan yang sah sebagai suami isteri...alhamdulillah...di hari yang penuh bermakna itu, saya, fatin, wan dan ty telah menyibukkan diri utk hadir di majlis itu..hehehhe...antara rakaman yang sempat dirakamkan pada hari tersebut adalah...jeng3...



pengantin pempuan...may yg cun..



pembatalan air sembahyang...

ciuman berharga..ewah!!


pengantin bersama keluarga


me, fatin, puan pengantin (may) and wan


pelamin bahagia..


puan pengantin yang cantik..

amin and may..sama cantik sama padan..semoga berkekalan...insyallah...

encik shahrukh bersama ku..semoga menjadi suami bertanggungjawab..dah tercapai impian nak duduk dlm hutan, hidup la hutan baik2 ek..hehehheh..puan may jgn mare ek...hehehhe
























yg ni plak..tgh menunggu jejaka pilihan..hehehheh

habis citer pasal tu, nak citer satu perkara lagi...masa kat umah pengantin pempuan ni, aku sempat berkenalan dgn cameraman yg suka sgt melayan kitaorg ni..hehehehhe...maklumla, kitaorg ni sawan gmbr..hehheh...masa kat umah may, diorg telah melakukan kerja me'lobi' dgn begitu baik skali..hehehhe..apapun, kami berempat mmg suka nak tahu pasal edit2 gmbr ni..hehehhe...oleh sebab itu, salah sorg dr diorg tu, yg bernama abg zizi, meng'offer' nak amik gmbr studio kitaorg ni..hehehhehe...apa lagi, beria2 la...hehehheh...gmbr free...kalau u all nak tahu, konsep cameraman ni, ialah konsep studio dlm umah (ala-ala studio bergerak la)...memang hebat la diorg ni...(abg zizi, ssaya dah lobi nih..)heheheh...u all try la tgk diorgnyer hasil kat laman web ni..http://n9photoshoot.fotopages.com/

ni, nak tunjuk hasil edit gmbr yg dihasilkan diorg..bukan nak kata la...yg muka berjerawat, berparut ke hitam ke..semua akan jd cantik..hehehhehh..abg zizi and abg nas blh buat semua tu...hehehheh...ni, aku nak tunjuk hasilnyer...hehheheheh...












muka sebelum dibedah....


dan hasilnya, setelah diedit oleh nas photograper..cayalaH korg!!!so, saper2 yg nak kawin tu, panggil la diorg ni...murah tuuu...lagi satu, gmbr korg mesti lagi cun la dari sebenar..hehehhehe.....maccam aku ni..hahahhaha

Wednesday, May 28, 2008

'may' 'shahrukhkhan' wedding..hehehe

Posted by alifah@along at 1:24 AM 4 comments



















tanggal 25/5/2008 yg lepas, ikatan yang terjalin selama 5 thn yang mana bermula semasa mereka sama2 belajar dulu, telah berakhir dengan ikatan yang sah sebagai suami isteri...alhamdulillah...di hari yang penuh bermakna itu, saya, fatin, wan dan ty telah menyibukkan diri utk hadir di majlis itu..hehehhe...antara rakaman yang sempat dirakamkan pada hari tersebut adalah...jeng3...



pengantin pempuan...may yg cun..



pembatalan air sembahyang...

ciuman berharga..ewah!!


pengantin bersama keluarga


me, fatin, puan pengantin (may) and wan


pelamin bahagia..


puan pengantin yang cantik..

amin and may..sama cantik sama padan..semoga berkekalan...insyallah...

encik shahrukh bersama ku..semoga menjadi suami bertanggungjawab..dah tercapai impian nak duduk dlm hutan, hidup la hutan baik2 ek..hehehheh..puan may jgn mare ek...hehehhe
























yg ni plak..tgh menunggu jejaka pilihan..hehehheh

habis citer pasal tu, nak citer satu perkara lagi...masa kat umah pengantin pempuan ni, aku sempat berkenalan dgn cameraman yg suka sgt melayan kitaorg ni..hehehehhe...maklumla, kitaorg ni sawan gmbr..hehheh...masa kat umah may, diorg telah melakukan kerja me'lobi' dgn begitu baik skali..hehehhe..apapun, kami berempat mmg suka nak tahu pasal edit2 gmbr ni..hehehhe...oleh sebab itu, salah sorg dr diorg tu, yg bernama abg zizi, meng'offer' nak amik gmbr studio kitaorg ni..hehehhehe...apa lagi, beria2 la...hehehheh...gmbr free...kalau u all nak tahu, konsep cameraman ni, ialah konsep studio dlm umah (ala-ala studio bergerak la)...memang hebat la diorg ni...(abg zizi, ssaya dah lobi nih..)heheheh...u all try la tgk diorgnyer hasil kat laman web ni..http://n9photoshoot.fotopages.com/

ni, nak tunjuk hasil edit gmbr yg dihasilkan diorg..bukan nak kata la...yg muka berjerawat, berparut ke hitam ke..semua akan jd cantik..hehehhehh..abg zizi and abg nas blh buat semua tu...hehehheh...ni, aku nak tunjuk hasilnyer...hehheheheh...












muka sebelum dibedah....


dan hasilnya, setelah diedit oleh nas photograper..cayalaH korg!!!so, saper2 yg nak kawin tu, panggil la diorg ni...murah tuuu...lagi satu, gmbr korg mesti lagi cun la dari sebenar..hehehhehe.....maccam aku ni..hahahhaha

Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea