Wednesday, October 14, 2009

No more block-block…my angel safe me!!

Posted by alifah@along at 11:52 PM
Reactions: 
8 juri yang cool..
Hehehe….lantak ko la nak block apapun, company ku….aku dah tak perlu lagi bantuan internet ke wireless mu lagi, ewah!!….aku dah ada angel aku…angel aku ni blh bantu aku utk access internet lepas ni…makin rajin la aku duduk depan PC ni…duduk diam-diam….bukak facebook nak tot tet tot tet dgn kwn2 aku (sebelum ni asik jenguk sekejap2 jer dgn bantuan kawan nyer broadband)…YM ker…buat blog hari2 (kononla)…wah, heavennyer aku dgn bantuan angel aku ni….
Kalau korang nak tahu, aku kenalkan angel aku …warnanya putih suci lagi…aku beli semalam..dgn harga rm219…amik package paling murah kat Celcom Blue…test power dulu…rasanya package rm68 sebulan ni dah ok kut utk aku isi masa dgn kawan-kawan-kawan-kawan aku ni….hehehhee…lepas ni, jgn ckp aku tak der masa nak bersosial la plak ek….hehehhee….kenalkan...


my angel

Wednesday, October 14, 2009

No more block-block…my angel safe me!!

Posted by alifah@along at 11:52 PM 8 comments
Hehehe….lantak ko la nak block apapun, company ku….aku dah tak perlu lagi bantuan internet ke wireless mu lagi, ewah!!….aku dah ada angel aku…angel aku ni blh bantu aku utk access internet lepas ni…makin rajin la aku duduk depan PC ni…duduk diam-diam….bukak facebook nak tot tet tot tet dgn kwn2 aku (sebelum ni asik jenguk sekejap2 jer dgn bantuan kawan nyer broadband)…YM ker…buat blog hari2 (kononla)…wah, heavennyer aku dgn bantuan angel aku ni….
Kalau korang nak tahu, aku kenalkan angel aku …warnanya putih suci lagi…aku beli semalam..dgn harga rm219…amik package paling murah kat Celcom Blue…test power dulu…rasanya package rm68 sebulan ni dah ok kut utk aku isi masa dgn kawan-kawan-kawan-kawan aku ni….hehehhee…lepas ni, jgn ckp aku tak der masa nak bersosial la plak ek….hehehhee….kenalkan...


my angel
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea