Wednesday, October 14, 2009

No more block-block…my angel safe me!!

Posted by alifah@along at 11:52 PM
Reactions: 
Hehehe….lantak ko la nak block apapun, company ku….aku dah tak perlu lagi bantuan internet ke wireless mu lagi, ewah!!….aku dah ada angel aku…angel aku ni blh bantu aku utk access internet lepas ni…makin rajin la aku duduk depan PC ni…duduk diam-diam….bukak facebook nak tot tet tot tet dgn kwn2 aku (sebelum ni asik jenguk sekejap2 jer dgn bantuan kawan nyer broadband)…YM ker…buat blog hari2 (kononla)…wah, heavennyer aku dgn bantuan angel aku ni….
Kalau korang nak tahu, aku kenalkan angel aku …warnanya putih suci lagi…aku beli semalam..dgn harga rm219…amik package paling murah kat Celcom Blue…test power dulu…rasanya package rm68 sebulan ni dah ok kut utk aku isi masa dgn kawan-kawan-kawan-kawan aku ni….hehehhee…lepas ni, jgn ckp aku tak der masa nak bersosial la plak ek….hehehhee….kenalkan...


my angel

8 juri yang cool..:

Cikpid said...

perghhh..update blog ari2 laa eh long

alanbaik said...

fuyohh....meklong dh canggih weh. ko msti beli broadband kt shah alam kn. bak kate pepatah...kt shah alam smua ade. ahakss

alifah@along said...

pid : ia nak lawan u ni..u kan ramai peminat diluar sana...hahahah

alan : well, kat shah alam memang semua ada..tapi, kali ni i dah tak sabar dah...nak g shah alam jauh..so, beli kat seri kembangan pun ok gak...hehehhee...

~ini an~ said...

dari ko beli brokben ni,baik ko beli kan stroller utk anak aku hehe

alifah@along said...

an: stroller boleh tolong aku unblock kan facebook and blog aku tak??hehehhee..mana boleh kan??aku bosan weih...kalau stroller tu, blh bwk aku jalan2 ker ok gak..heehhheee....nanti, aku pertimbangkan...kalau dah dpt job best, insyaallah...

~ini an~ said...

aku nk stroller ni..http://bondabranded.blogspot.com/2009/10/bugaboo-ca-meleon-stroller.html hahaha

fatrinabdullah said...

yeay!! kita sama long. guna angle sdr baru leh ym wahaha

liena@waltz said...

bgs jgk nih..
meh nk pnjm leh??
hehe..
aku tlg dwnload citer...

Wednesday, October 14, 2009

No more block-block…my angel safe me!!

Posted by alifah@along at 11:52 PM
Hehehe….lantak ko la nak block apapun, company ku….aku dah tak perlu lagi bantuan internet ke wireless mu lagi, ewah!!….aku dah ada angel aku…angel aku ni blh bantu aku utk access internet lepas ni…makin rajin la aku duduk depan PC ni…duduk diam-diam….bukak facebook nak tot tet tot tet dgn kwn2 aku (sebelum ni asik jenguk sekejap2 jer dgn bantuan kawan nyer broadband)…YM ker…buat blog hari2 (kononla)…wah, heavennyer aku dgn bantuan angel aku ni….
Kalau korang nak tahu, aku kenalkan angel aku …warnanya putih suci lagi…aku beli semalam..dgn harga rm219…amik package paling murah kat Celcom Blue…test power dulu…rasanya package rm68 sebulan ni dah ok kut utk aku isi masa dgn kawan-kawan-kawan-kawan aku ni….hehehhee…lepas ni, jgn ckp aku tak der masa nak bersosial la plak ek….hehehhee….kenalkan...


my angel

8 comments

Cikpid on October 15, 2009 at 1:14 AM said...

perghhh..update blog ari2 laa eh long

alanbaik said...

fuyohh....meklong dh canggih weh. ko msti beli broadband kt shah alam kn. bak kate pepatah...kt shah alam smua ade. ahakss

alifah@along on October 15, 2009 at 2:11 AM said...

pid : ia nak lawan u ni..u kan ramai peminat diluar sana...hahahah

alan : well, kat shah alam memang semua ada..tapi, kali ni i dah tak sabar dah...nak g shah alam jauh..so, beli kat seri kembangan pun ok gak...hehehhee...

~ini an~ on October 15, 2009 at 2:24 AM said...

dari ko beli brokben ni,baik ko beli kan stroller utk anak aku hehe

alifah@along on October 15, 2009 at 4:31 AM said...

an: stroller boleh tolong aku unblock kan facebook and blog aku tak??hehehhee..mana boleh kan??aku bosan weih...kalau stroller tu, blh bwk aku jalan2 ker ok gak..heehhheee....nanti, aku pertimbangkan...kalau dah dpt job best, insyaallah...

~ini an~ on October 15, 2009 at 6:20 PM said...

aku nk stroller ni..http://bondabranded.blogspot.com/2009/10/bugaboo-ca-meleon-stroller.html hahaha

fatrinabdullah on October 15, 2009 at 11:50 PM said...

yeay!! kita sama long. guna angle sdr baru leh ym wahaha

liena@waltz on October 17, 2009 at 10:59 PM said...

bgs jgk nih..
meh nk pnjm leh??
hehe..
aku tlg dwnload citer...

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea