Wednesday, September 16, 2009

happy aidilfitri !!

Posted by alifah@along at 6:33 PM
Reactions: 
5 juri yang cool..
hi there..lamanya tak update blog..blog pun kena block kalau kat **m ni...eeeeeee....geram i..so, di kesempatan dia tak block ni, i nak buat ucapan la skit..(byk giler evnet tertangguh yg nak dipost kan actually...nanti la ...)nak kasi kad raya and ucapan skali la dulu...

Kepada semua kawan2, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin. Hati-hati drive balik ke kampung. Jangan laju sangat dan jangan perlahan sangat. Kalau jem tue jangan marah-marah. Biasalah jem di hari raya. Semua orang nak balik kampung.(mcmla aku ni jenis penyabar..hehehhe)..bilala agaknya time tak jem kalau nak kelik kelate ek??jumaat pg?jumaat mlm?jumaat tgh malam?sabtu selapas sahur?sabtu pg?sabtu tghhari?sabtu ptg?sabtu mlm?or pagi hari raya jer??hehhehe...aku balik jumaat selepas bos aku kasi balik...(harap2 bos lepaskan kami balik awal..hehhehe)

Pohon ampun dan maaf kepada semua jika ada yang mengguris hati dan perasaan you all semua. Saya cuma insan biasa yang penuh dengan kekurangan,ewah!!. Maafkan saya.

Sekali lagi selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Kalau ada wat rumah terbuka tue jangan lupa jemput saya. Hati-hati di jalan raya...don't drink and drive...

Wednesday, September 16, 2009

happy aidilfitri !!

Posted by alifah@along at 6:33 PM 5 comments
hi there..lamanya tak update blog..blog pun kena block kalau kat **m ni...eeeeeee....geram i..so, di kesempatan dia tak block ni, i nak buat ucapan la skit..(byk giler evnet tertangguh yg nak dipost kan actually...nanti la ...)nak kasi kad raya and ucapan skali la dulu...

Kepada semua kawan2, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin. Hati-hati drive balik ke kampung. Jangan laju sangat dan jangan perlahan sangat. Kalau jem tue jangan marah-marah. Biasalah jem di hari raya. Semua orang nak balik kampung.(mcmla aku ni jenis penyabar..hehehhe)..bilala agaknya time tak jem kalau nak kelik kelate ek??jumaat pg?jumaat mlm?jumaat tgh malam?sabtu selapas sahur?sabtu pg?sabtu tghhari?sabtu ptg?sabtu mlm?or pagi hari raya jer??hehhehe...aku balik jumaat selepas bos aku kasi balik...(harap2 bos lepaskan kami balik awal..hehhehe)

Pohon ampun dan maaf kepada semua jika ada yang mengguris hati dan perasaan you all semua. Saya cuma insan biasa yang penuh dengan kekurangan,ewah!!. Maafkan saya.

Sekali lagi selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Kalau ada wat rumah terbuka tue jangan lupa jemput saya. Hati-hati di jalan raya...don't drink and drive...
Continue Reading
 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea