Wednesday, September 16, 2009

happy aidilfitri !!

Posted by alifah@along at 6:33 PM
Reactions: 
hi there..lamanya tak update blog..blog pun kena block kalau kat **m ni...eeeeeee....geram i..so, di kesempatan dia tak block ni, i nak buat ucapan la skit..(byk giler evnet tertangguh yg nak dipost kan actually...nanti la ...)nak kasi kad raya and ucapan skali la dulu...

Kepada semua kawan2, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin. Hati-hati drive balik ke kampung. Jangan laju sangat dan jangan perlahan sangat. Kalau jem tue jangan marah-marah. Biasalah jem di hari raya. Semua orang nak balik kampung.(mcmla aku ni jenis penyabar..hehehhe)..bilala agaknya time tak jem kalau nak kelik kelate ek??jumaat pg?jumaat mlm?jumaat tgh malam?sabtu selapas sahur?sabtu pg?sabtu tghhari?sabtu ptg?sabtu mlm?or pagi hari raya jer??hehhehe...aku balik jumaat selepas bos aku kasi balik...(harap2 bos lepaskan kami balik awal..hehhehe)

Pohon ampun dan maaf kepada semua jika ada yang mengguris hati dan perasaan you all semua. Saya cuma insan biasa yang penuh dengan kekurangan,ewah!!. Maafkan saya.

Sekali lagi selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Kalau ada wat rumah terbuka tue jangan lupa jemput saya. Hati-hati di jalan raya...don't drink and drive...

5 juri yang cool..:

..::daria::.. said...

Hehehe..nk ucap kt sini pulok..Selamat Hari Raye meklong...0-0 eh..molek2 bawok keto kelik kelate tu..smoge smpai ke destinasi dgn slamat..hehe..nnti ma wt open haus insyaallah mari la trun jb deh..:)

alifah@along said...

daria: heheheh...ok 0-0...i akan drive molek2...slow2...mmg teringin nak turun JB tu ma..hehehhee....

ummi mien said...

mek long yg comel. selamat hari raya. tgh hari ni confirm ye kita cabut awal. pas raya kita mintak maaf ngan bos. hikhikhik...

alifah@along said...

mien: i suka cadangan u..hehehhe...nanti kita buat ramai2..hehhehe

LLC said...

Hello! Do you want to download movie, game or beautiful girls pls visit

http://www.sexylady-asian.net
http://llc-movies.blogspot.com
http://llc-freegame.blogspot.com
http://over18movie.blogspot.com
Thanks!!!

Wednesday, September 16, 2009

happy aidilfitri !!

Posted by alifah@along at 6:33 PM
hi there..lamanya tak update blog..blog pun kena block kalau kat **m ni...eeeeeee....geram i..so, di kesempatan dia tak block ni, i nak buat ucapan la skit..(byk giler evnet tertangguh yg nak dipost kan actually...nanti la ...)nak kasi kad raya and ucapan skali la dulu...

Kepada semua kawan2, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin. Hati-hati drive balik ke kampung. Jangan laju sangat dan jangan perlahan sangat. Kalau jem tue jangan marah-marah. Biasalah jem di hari raya. Semua orang nak balik kampung.(mcmla aku ni jenis penyabar..hehehhe)..bilala agaknya time tak jem kalau nak kelik kelate ek??jumaat pg?jumaat mlm?jumaat tgh malam?sabtu selapas sahur?sabtu pg?sabtu tghhari?sabtu ptg?sabtu mlm?or pagi hari raya jer??hehhehe...aku balik jumaat selepas bos aku kasi balik...(harap2 bos lepaskan kami balik awal..hehhehe)

Pohon ampun dan maaf kepada semua jika ada yang mengguris hati dan perasaan you all semua. Saya cuma insan biasa yang penuh dengan kekurangan,ewah!!. Maafkan saya.

Sekali lagi selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Kalau ada wat rumah terbuka tue jangan lupa jemput saya. Hati-hati di jalan raya...don't drink and drive...

5 comments

..::daria::.. on September 16, 2009 at 7:34 PM said...

Hehehe..nk ucap kt sini pulok..Selamat Hari Raye meklong...0-0 eh..molek2 bawok keto kelik kelate tu..smoge smpai ke destinasi dgn slamat..hehe..nnti ma wt open haus insyaallah mari la trun jb deh..:)

alifah@along on September 16, 2009 at 8:15 PM said...

daria: heheheh...ok 0-0...i akan drive molek2...slow2...mmg teringin nak turun JB tu ma..hehehhee....

ummi mien on September 17, 2009 at 4:39 PM said...

mek long yg comel. selamat hari raya. tgh hari ni confirm ye kita cabut awal. pas raya kita mintak maaf ngan bos. hikhikhik...

alifah@along on September 17, 2009 at 6:11 PM said...

mien: i suka cadangan u..hehehhe...nanti kita buat ramai2..hehhehe

LLC on October 7, 2009 at 6:20 PM said...

Hello! Do you want to download movie, game or beautiful girls pls visit

http://www.sexylady-asian.net
http://llc-movies.blogspot.com
http://llc-freegame.blogspot.com
http://over18movie.blogspot.com
Thanks!!!

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea