Thursday, March 24, 2011

terpikat..

Posted by alifah@along at 2:54 AM
Reactions: 
..cetengok..cetengok..


bila tgk ni, korang rasa mcm tgk apa ek??tanah color2 gitu kan??
tp, reality nya..ia adalah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




 










oooo eeemmm geee...TULIP, okkaaayyy...cantik sungguh okay...dan saya telah google tempat mana nk tgk ladang tulip dan jawapan google saya adalah Northern Netherland, okay..oh my..dan lebih detail lagi kat Amsterdam..oh no..bila la agaknya boleh ke sana..InsyaAllah...kalau ada rezeki, mana tahu..hehehe...tp, yg lebih menarik tempat ni, nama dia Keukenhof Gardens ...atau blh tgk kat sini..travelblog..layan...

sweet tak saya, sbb minat bunga tulip??hahahahhaaa....minah bunga la jugak..(mata ke atas, tangan ke bahu)

10 juri yang cool..:

:: wawahudA :: said...

dalam ati ade taman bunge la kan...

jiejah said...

subhanallah..cantiknyer..
along nak g sane ajak kiter tau..hehehe

alifah@along said...

wa, mmm..dari dulu lagi bertaman nye...kalau tak, takkan minat Hindustan..hehhee
ka'it, hahahhaaa....nanti kita g sana ek..hehhehee...berangan itu mesti!!

~ini an~ said...

along...bayar PTPTN dulu sblm beli tiket gi amsterdam haha

Lovely Mia said...

cantik nyer... saya suka bunga =)

alifah@along said...

an: mmm..gitu la gayanya..huuhuhu
lovely Mia: cantik kan ciptaan Nya...

Norma Zali said...

Memang long..demam angry bird tak abis2 lg skang ni..hehe..

Smalam ada customer ma order coklat oreo nak letak sticker angry bird utk hadiah anak bos dia..dh tempah sticker custom made tu smalam..nexwik ma upload gambar..hihi..;)

alifah@along said...

noma, u dah silap tempat komen ni..hehhehe...ok, sticker pun blh la maaa...kira cabaran telah disahut la..hehheee

..::daria::.. said...

hahaha..salah tmpt komen rupanya..malu ah ding dong..:p

along la ni..tempat komen along kt atas pulak..slalu kat bawah..huhuhu

alifah@along said...

hhehehehhehe..takper...mata u kero dah tu..hehhehehe...

Thursday, March 24, 2011

terpikat..

Posted by alifah@along at 2:54 AM
..cetengok..cetengok..


bila tgk ni, korang rasa mcm tgk apa ek??tanah color2 gitu kan??
tp, reality nya..ia adalah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




 










oooo eeemmm geee...TULIP, okkaaayyy...cantik sungguh okay...dan saya telah google tempat mana nk tgk ladang tulip dan jawapan google saya adalah Northern Netherland, okay..oh my..dan lebih detail lagi kat Amsterdam..oh no..bila la agaknya boleh ke sana..InsyaAllah...kalau ada rezeki, mana tahu..hehehe...tp, yg lebih menarik tempat ni, nama dia Keukenhof Gardens ...atau blh tgk kat sini..travelblog..layan...

sweet tak saya, sbb minat bunga tulip??hahahahhaaa....minah bunga la jugak..(mata ke atas, tangan ke bahu)

10 comments

:: wawahudA :: on March 24, 2011 at 5:24 PM said...

dalam ati ade taman bunge la kan...

jiejah on March 24, 2011 at 6:50 PM said...

subhanallah..cantiknyer..
along nak g sane ajak kiter tau..hehehe

alifah@along on March 28, 2011 at 6:05 PM said...

wa, mmm..dari dulu lagi bertaman nye...kalau tak, takkan minat Hindustan..hehhee
ka'it, hahahhaaa....nanti kita g sana ek..hehhehee...berangan itu mesti!!

~ini an~ on April 16, 2011 at 8:50 AM said...

along...bayar PTPTN dulu sblm beli tiket gi amsterdam haha

Lovely Mia on April 17, 2011 at 10:02 AM said...

cantik nyer... saya suka bunga =)

alifah@along on April 21, 2011 at 12:35 AM said...

an: mmm..gitu la gayanya..huuhuhu
lovely Mia: cantik kan ciptaan Nya...

Norma Zali on April 21, 2011 at 10:28 PM said...

Memang long..demam angry bird tak abis2 lg skang ni..hehe..

Smalam ada customer ma order coklat oreo nak letak sticker angry bird utk hadiah anak bos dia..dh tempah sticker custom made tu smalam..nexwik ma upload gambar..hihi..;)

alifah@along on April 21, 2011 at 11:58 PM said...

noma, u dah silap tempat komen ni..hehhehe...ok, sticker pun blh la maaa...kira cabaran telah disahut la..hehheee

..::daria::.. on April 29, 2011 at 2:13 AM said...

hahaha..salah tmpt komen rupanya..malu ah ding dong..:p

along la ni..tempat komen along kt atas pulak..slalu kat bawah..huhuhu

alifah@along on May 1, 2011 at 12:01 AM said...

hhehehehhehe..takper...mata u kero dah tu..hehhehehe...

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea