Thursday, August 20, 2009

'pengantin baru' house warming!!!

Posted by alifah@along at 7:29 PM
Reactions: 
date: 20.08.2009
masa: around 7pm and above
tempat: rumah pengantin

semalam, kami set2 junior and senior sambilan KKM dengan hormatnya dijemput oleh Lin and Faizal utk acara makan2 kat umah diorg kat Equinne...kalau nak ikutkan, ada lagi ni...masih tak cukup lagi ni gang2 sambilan KKM ni...hehehhe...tp, ramai ada commitment daaa...apapun, ramai ni pun dah kira best happenning dah mkn2 tu...hehehhe...mkn2 sebelum puasa+house grooming gitu..selain tu, mcm acara celebrate la kat lin and syikin, dapat kerja tetap dah diorg ni...(bila la agaknya turn aku nak dpt permanent job plak ni...huhuhuhu)...dahla...tgk gmbr je la...


pengantin baru..tq...nasik ayam ko mmg best la!!hehehhe...


makanan terhidang...nasik ayam+satay...


tetamu berpuas hati!!

diharap lin and faizal berbahagia, ewah!!

2 juri yang cool..:

~ini an~ said...

house grooming??biase dgr house warming...ko biar betul2..

alifah@along said...

hahahhahahaaa.....broken english wei...hahahhaa....nampak sgt aku ni lemb...hahhaha...tukar skit...

Thursday, August 20, 2009

'pengantin baru' house warming!!!

Posted by alifah@along at 7:29 PM
date: 20.08.2009
masa: around 7pm and above
tempat: rumah pengantin

semalam, kami set2 junior and senior sambilan KKM dengan hormatnya dijemput oleh Lin and Faizal utk acara makan2 kat umah diorg kat Equinne...kalau nak ikutkan, ada lagi ni...masih tak cukup lagi ni gang2 sambilan KKM ni...hehehhe...tp, ramai ada commitment daaa...apapun, ramai ni pun dah kira best happenning dah mkn2 tu...hehehhe...mkn2 sebelum puasa+house grooming gitu..selain tu, mcm acara celebrate la kat lin and syikin, dapat kerja tetap dah diorg ni...(bila la agaknya turn aku nak dpt permanent job plak ni...huhuhuhu)...dahla...tgk gmbr je la...


pengantin baru..tq...nasik ayam ko mmg best la!!hehehhe...


makanan terhidang...nasik ayam+satay...


tetamu berpuas hati!!

diharap lin and faizal berbahagia, ewah!!

2 comments

~ini an~ on August 21, 2009 at 2:15 AM said...

house grooming??biase dgr house warming...ko biar betul2..

alifah@along on August 21, 2009 at 2:21 AM said...

hahahhahahaaa.....broken english wei...hahahhaa....nampak sgt aku ni lemb...hahhaha...tukar skit...

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea