Tuesday, January 10, 2012

Hacked ke?

Posted by alifah@along at 8:44 PM
Reactions: 
dari 07 Januari 2012 lepas, Facebook saya tak boleh access..Kena Hacked!! haaaa, kena Hacked..yang macam isu artis2 tu..hahhahahaa....bewok mana la suka2 hacked ni....so, saya perlukan, Hackers untuk unHacked saya punya FB tu...Glamour sangat ke???dah sama level dgn artis ke??...puuiiiiiii...adoiii..kurangla aktiviti sosial dan membuat ketupat tu..hehheee....nak kata macam mana ntah....yang pasti, macam2 ada dlm tu..uhuk..uhuk..uhuk.uhuk (nangis tak ada lagu)...sayang...


sesaper blh tolong, silalah muncul !! 

terus takder semangat buat kerja, sbb tak leh nak berFB...
tp, Twitter pun lagi layan sei... :) ..Twitter friends, korang perasan tak, aku sgt suka update dlm twitter? hehheee...kadang2, bercakap sorang2 pun ada..hehhee...inilah sbbnya..so, skrg, layan Twitter dulu la...saper nak follow i yang glemer mcm artis ni, silala... dotdotdot  ... hahhahaa..biasa2 jela..

0 juri yang cool..:

Tuesday, January 10, 2012

Hacked ke?

Posted by alifah@along at 8:44 PM
dari 07 Januari 2012 lepas, Facebook saya tak boleh access..Kena Hacked!! haaaa, kena Hacked..yang macam isu artis2 tu..hahhahahaa....bewok mana la suka2 hacked ni....so, saya perlukan, Hackers untuk unHacked saya punya FB tu...Glamour sangat ke???dah sama level dgn artis ke??...puuiiiiiii...adoiii..kurangla aktiviti sosial dan membuat ketupat tu..hehheee....nak kata macam mana ntah....yang pasti, macam2 ada dlm tu..uhuk..uhuk..uhuk.uhuk (nangis tak ada lagu)...sayang...


sesaper blh tolong, silalah muncul !! 

terus takder semangat buat kerja, sbb tak leh nak berFB...
tp, Twitter pun lagi layan sei... :) ..Twitter friends, korang perasan tak, aku sgt suka update dlm twitter? hehheee...kadang2, bercakap sorang2 pun ada..hehhee...inilah sbbnya..so, skrg, layan Twitter dulu la...saper nak follow i yang glemer mcm artis ni, silala... dotdotdot  ... hahhahaa..biasa2 jela..

0 comments

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea