Sunday, December 11, 2011

Layanggg Ajek Hassan ...

Posted by alifah@along at 6:03 AM
Reactions: 
salammmm...korang dah tgk Ombak rindu? pasti suka akan lagu Hafiz & Adira tu kan? saya pun suka lagu sangat..sangat..sangat ok...tp, saya lebih suka akan version Ajek Hassan...oh, sangat membuai jiwa (jiwang gak aku ni)...tp, siapa Ajek Hassan? actually, kawan saya la yg bgtau masa kat office..kata dia, ada org dah cover version dia sendiri..pastu, kami dengar la bersama2..mak iiii...ni, dah lagi best dari penyanyi asal nih...pastu, tgk2 si Ajek ni, rupanya ada byk lagu yg dah post kat Youtube tu...aduiii...suara dia...mmg power la...dah la, hanya berbekalkan sebuah guitar...adoi ...pastu, dgn cuba2, try la cari nama dia kat Muka buku...jeng3..ada...Ajek Hassan II ...sampai dua dah bang oii...mmg ramai dah peminat dia...apa lagi, add la....dia approve la plak...sajer je nak update pasal dia...lepas ni, cepatla dpt info lagu2 baru dari dia...dia jugak ada Fan Page Ajek .... Antara lagu yg terbaik dari Ajek :

Ombak Rindu (50k review dalam masa 1 bulan)

Epilog Cinta Dari Bromley 

Banyak lagi lagu best dari dia...search kat Youtube dang Layanggggg (Abe Ajek ore Ganu kang) ...tu pasal ada G tu....

5 juri yang cool..:

Ida Adnan said...

sangat slow kan..Ida tak tgk2 lagi cite Ombak Rindu..Nak bawak Ahmad masuk cinema, tak sempat apa2 dia dah Ong Bak kat luar cinema...huhuhu..

alifah@along said...

ida, tunggu je la astro first..hehheee...Ong Bak ahmad lagi menarik kut..hehehhee....

IDA ADNAN said...

yeahhh...dah subscribe...
ahmad terpinga2 nape la ibu dia nangis..muahahahah

alifah@along said...

hehheee...sian ahmed..nak pujuk, tak pandai lagi :) ....nanti besar, ahmed jgn jd mcm hariz ye nak..hehhee

Ida Adnan said...

kalau Ahmad ensem macam Hariz, jenohla Ibu nak tapis surat cinta...muahahaha

Sunday, December 11, 2011

Layanggg Ajek Hassan ...

Posted by alifah@along at 6:03 AM
salammmm...korang dah tgk Ombak rindu? pasti suka akan lagu Hafiz & Adira tu kan? saya pun suka lagu sangat..sangat..sangat ok...tp, saya lebih suka akan version Ajek Hassan...oh, sangat membuai jiwa (jiwang gak aku ni)...tp, siapa Ajek Hassan? actually, kawan saya la yg bgtau masa kat office..kata dia, ada org dah cover version dia sendiri..pastu, kami dengar la bersama2..mak iiii...ni, dah lagi best dari penyanyi asal nih...pastu, tgk2 si Ajek ni, rupanya ada byk lagu yg dah post kat Youtube tu...aduiii...suara dia...mmg power la...dah la, hanya berbekalkan sebuah guitar...adoi ...pastu, dgn cuba2, try la cari nama dia kat Muka buku...jeng3..ada...Ajek Hassan II ...sampai dua dah bang oii...mmg ramai dah peminat dia...apa lagi, add la....dia approve la plak...sajer je nak update pasal dia...lepas ni, cepatla dpt info lagu2 baru dari dia...dia jugak ada Fan Page Ajek .... Antara lagu yg terbaik dari Ajek :

Ombak Rindu (50k review dalam masa 1 bulan)

Epilog Cinta Dari Bromley 

Banyak lagi lagu best dari dia...search kat Youtube dang Layanggggg (Abe Ajek ore Ganu kang) ...tu pasal ada G tu....

5 comments

Ida Adnan on December 22, 2011 at 5:25 AM said...

sangat slow kan..Ida tak tgk2 lagi cite Ombak Rindu..Nak bawak Ahmad masuk cinema, tak sempat apa2 dia dah Ong Bak kat luar cinema...huhuhu..

alifah@along on December 27, 2011 at 8:51 PM said...

ida, tunggu je la astro first..hehheee...Ong Bak ahmad lagi menarik kut..hehehhee....

IDA ADNAN on December 30, 2011 at 7:05 PM said...

yeahhh...dah subscribe...
ahmad terpinga2 nape la ibu dia nangis..muahahahah

alifah@along on December 31, 2011 at 6:06 AM said...

hehheee...sian ahmed..nak pujuk, tak pandai lagi :) ....nanti besar, ahmed jgn jd mcm hariz ye nak..hehhee

Ida Adnan on January 4, 2012 at 4:29 PM said...

kalau Ahmad ensem macam Hariz, jenohla Ibu nak tapis surat cinta...muahahaha

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea