Tuesday, July 17, 2007

hahaha..an idola aku..

Posted by alifah@along at 8:37 AM
Reactions: 
hehhehe...tajuk blog masih di pikir..mcm bagus..
anyway....ntah knp, aku terjerat ke dlm arena blog gak...hehehhe..an la ni..aku meniru dia...
sbb tu, aku tulis, an idola aku....an ni, mmg aku dah kenal dari thn 2000 lagi...spjg aku knl dia ni, tak pernah pun aku dgr, dia suka benda2 gini..heheh..ntah knp, kali ini lain...hehehhe..mungkin dia boring sgt ni....apapun an...gud luck for your new job..wpun ada sedikit rasa jeles ko duduk tmpt best tu...hehehhee

3 juri yang cool..:

aizaan ahmad said...

ermmm..mc long...mclong...same jer...pantang aku ni celik i.t skit...sure dia tiru hehehe...
aku xde keje long...bak kata farah mulelah menulis blog...aku pun tryla..ok gak...ade keje aku nak wat hehehe keje kt sni cam keje kat government long...best gile...
arini aku nak wat taking off skit...hari2 yg lepas baru wat 3 payment jer...ermmmaku takut makin gemuk je duk sini...ptg ni nk g jogging dah hehehe

ciPuding_7 said...

hahha.. lemak bungkus 4. kuang maneh, tambah garam eh.. hehehe..

Iron Butterfly said...

wok ah!!! ingak ko terteaforsea idola mu.. sedih aku.. :p

Tuesday, July 17, 2007

hahaha..an idola aku..

Posted by alifah@along at 8:37 AM
hehhehe...tajuk blog masih di pikir..mcm bagus..
anyway....ntah knp, aku terjerat ke dlm arena blog gak...hehehhe..an la ni..aku meniru dia...
sbb tu, aku tulis, an idola aku....an ni, mmg aku dah kenal dari thn 2000 lagi...spjg aku knl dia ni, tak pernah pun aku dgr, dia suka benda2 gini..heheh..ntah knp, kali ini lain...hehehhe..mungkin dia boring sgt ni....apapun an...gud luck for your new job..wpun ada sedikit rasa jeles ko duduk tmpt best tu...hehehhee

3 comments

aizaan ahmad on July 17, 2007 at 5:58 PM said...

ermmm..mc long...mclong...same jer...pantang aku ni celik i.t skit...sure dia tiru hehehe...
aku xde keje long...bak kata farah mulelah menulis blog...aku pun tryla..ok gak...ade keje aku nak wat hehehe keje kt sni cam keje kat government long...best gile...
arini aku nak wat taking off skit...hari2 yg lepas baru wat 3 payment jer...ermmmaku takut makin gemuk je duk sini...ptg ni nk g jogging dah hehehe

ciPuding_7 on July 20, 2007 at 1:49 AM said...

hahha.. lemak bungkus 4. kuang maneh, tambah garam eh.. hehehe..

Iron Butterfly on July 24, 2007 at 8:08 AM said...

wok ah!!! ingak ko terteaforsea idola mu.. sedih aku.. :p

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea