Saturday, December 31, 2011

Happy 2012 ..pung pang pung pang!! (bunyi bunga api)

Posted by alifah@along at 8:38 AM
Reactions: 
kita mulakan dgn sekeping gambar sahaja terlebih dahulu... so cute henna? (bhs hindi plak)..ni, kira azam utama la :) azam kecik2, byk lagi..antaranya, rajin menulis+merapu+meluahkan dlm blog saya ni :)
u hope...u hope...
lukisan yang cuba memberikan semangat 2012!! amin....kena rerajin la pergi true fitness tu ya alifah...
* bunyi bunga api camna ek? pung pang pung pang ke dusshhhh dushhhh??ke camna bunyi dia ek? jenuh aku bertekak dgn member aku ni...
*sesiapa yang ingin membuat tempahan gambar potret, hubungila aku..tak byk sangat kos nya :)

4 juri yang cool..:

fatt said...

huyohhh!! gile lebat poket ko pegi true pitness..brp yuran sebulan? bkn kepochi la, aku nak survey2 utk plan masa hadapan..konon nak gi EBC...yoyo je aku ni..hehe

aku pun dgn ini secara tak rasmi menyokong ko menyahut cabaran 2012...jgn kelaut sudah ok!

alifah@along said...

hahhahaa...boss aku belanja 2 staf dia la..setahun...baik betul boss...boss pun nak suruh aku kurus sbnrnya..hehhehe...RM145 unlimited session...kira ok la...EBC? boxing ek?? wahhhhhhh....mantap la ko lepas ni...hahhaaaa...thanks weih support aku!!

FARHANA JAMIL said...

cayalah mek long..nak join gak la...huhu

alanbaik said...

Bunyi bunga api gini long. Prooot proooot. Pastu nikmati baunya

Saturday, December 31, 2011

Happy 2012 ..pung pang pung pang!! (bunyi bunga api)

Posted by alifah@along at 8:38 AM
kita mulakan dgn sekeping gambar sahaja terlebih dahulu... so cute henna? (bhs hindi plak)..ni, kira azam utama la :) azam kecik2, byk lagi..antaranya, rajin menulis+merapu+meluahkan dlm blog saya ni :)
u hope...u hope...
lukisan yang cuba memberikan semangat 2012!! amin....kena rerajin la pergi true fitness tu ya alifah...
* bunyi bunga api camna ek? pung pang pung pang ke dusshhhh dushhhh??ke camna bunyi dia ek? jenuh aku bertekak dgn member aku ni...
*sesiapa yang ingin membuat tempahan gambar potret, hubungila aku..tak byk sangat kos nya :)

4 comments

fatt on December 31, 2011 at 9:38 AM said...

huyohhh!! gile lebat poket ko pegi true pitness..brp yuran sebulan? bkn kepochi la, aku nak survey2 utk plan masa hadapan..konon nak gi EBC...yoyo je aku ni..hehe

aku pun dgn ini secara tak rasmi menyokong ko menyahut cabaran 2012...jgn kelaut sudah ok!

alifah@along on January 1, 2012 at 9:11 PM said...

hahhahaa...boss aku belanja 2 staf dia la..setahun...baik betul boss...boss pun nak suruh aku kurus sbnrnya..hehhehe...RM145 unlimited session...kira ok la...EBC? boxing ek?? wahhhhhhh....mantap la ko lepas ni...hahhaaaa...thanks weih support aku!!

FARHANA JAMIL on January 2, 2012 at 4:23 PM said...

cayalah mek long..nak join gak la...huhu

alanbaik on January 2, 2012 at 6:26 PM said...

Bunyi bunga api gini long. Prooot proooot. Pastu nikmati baunya

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea