Monday, May 30, 2011

Panggilan Pulau di Perhentian..

Posted by alifah@along at 10:34 PM
Reactions: 
ewah!! tajuk tak ingat...
kali ini, pergi pulau selepas kenduri kawin kawan jugak...hehhehe..amik kesempatan...
Pulau Perhentian plak destinasi pulau kali ni...tak blh nak cerita byk..cuma tgk gmbr je la..jelas!!
cannot describe by words...

8 juri yang cool..:

SaraHSsl said...

wow nk g pulau perhentian tu..syoknye..along simpan ckt duit nk g korea xlama je lg tu..

alifah@along said...

sarah...hehheee.best3...kena pergi pulau ni...hehehe..duit g korea, mmg kena simpan lebih skit..hehhehe...

..::daria::.. said...

dan lagi tu singgah pulau..hehehe..bes bes..pasni g pulau sibu lak long! ;)

alifah@along said...

noma, saya suka cabaran anda..hehehehe....kami mmg suka amik kesempatan :)

:: wawahudA :: said...

walaupon perhentian agak kureng dr redang...
tp perhentian still vacation terbaek psl dpt tour guide yg same sawan camera ngan kite...

weet..weet...

alifah@along said...

wa..mmg sawan dia mengalahkan kita...tak sangka ada gak org laki sawan gmbr gitu..hahhahaa...yg bertuahnyer, gmbr kita terlalu byk..hehe..

mmg weet weet la...

fatt said...

hi alifah,
saja nk tanya kbr ttg pulau perhentian, coral dia masih cantik lg ke? last time pegi thn 2009 masih ok wlpun tak brp nak ok sbnrnya. haha. u'all duduk kat chalet mana yg ada jeti ni? kecil ke besar?
rasa nak ripit lagi perhentian tp tak tahu bila. semua org sibuk nak pulau lain. haha

alifah@along said...

fatt,
hi hi hi..tak sangka u jenguk blog i..hehhehee...pulau perhentian, masih OK kut...(ye la dulu tak pernah sampai, so tak leh nak compare..)...Light house masih lagi best!! we all duduk kat Flora Bay..Perhentian Besar..fatt, apakata u cuba pergi Redang plak..bersih !! tp, coral terbaik setakat ni, Tioman la..mmm, nanti ajak la kitaorg join!!hehehheee :)

Monday, May 30, 2011

Panggilan Pulau di Perhentian..

Posted by alifah@along at 10:34 PM
ewah!! tajuk tak ingat...
kali ini, pergi pulau selepas kenduri kawin kawan jugak...hehhehe..amik kesempatan...
Pulau Perhentian plak destinasi pulau kali ni...tak blh nak cerita byk..cuma tgk gmbr je la..jelas!!
cannot describe by words...

8 comments

SaraHSsl on May 30, 2011 at 11:37 PM said...

wow nk g pulau perhentian tu..syoknye..along simpan ckt duit nk g korea xlama je lg tu..

alifah@along on May 30, 2011 at 11:47 PM said...

sarah...hehheee.best3...kena pergi pulau ni...hehehe..duit g korea, mmg kena simpan lebih skit..hehhehe...

..::daria::.. on May 31, 2011 at 1:05 AM said...

dan lagi tu singgah pulau..hehehe..bes bes..pasni g pulau sibu lak long! ;)

alifah@along on May 31, 2011 at 2:53 AM said...

noma, saya suka cabaran anda..hehehehe....kami mmg suka amik kesempatan :)

:: wawahudA :: on May 31, 2011 at 8:48 PM said...

walaupon perhentian agak kureng dr redang...
tp perhentian still vacation terbaek psl dpt tour guide yg same sawan camera ngan kite...

weet..weet...

alifah@along on May 31, 2011 at 11:07 PM said...

wa..mmg sawan dia mengalahkan kita...tak sangka ada gak org laki sawan gmbr gitu..hahhahaa...yg bertuahnyer, gmbr kita terlalu byk..hehe..

mmg weet weet la...

fatt on June 1, 2011 at 5:29 AM said...

hi alifah,
saja nk tanya kbr ttg pulau perhentian, coral dia masih cantik lg ke? last time pegi thn 2009 masih ok wlpun tak brp nak ok sbnrnya. haha. u'all duduk kat chalet mana yg ada jeti ni? kecil ke besar?
rasa nak ripit lagi perhentian tp tak tahu bila. semua org sibuk nak pulau lain. haha

alifah@along on June 1, 2011 at 6:20 PM said...

fatt,
hi hi hi..tak sangka u jenguk blog i..hehhehee...pulau perhentian, masih OK kut...(ye la dulu tak pernah sampai, so tak leh nak compare..)...Light house masih lagi best!! we all duduk kat Flora Bay..Perhentian Besar..fatt, apakata u cuba pergi Redang plak..bersih !! tp, coral terbaik setakat ni, Tioman la..mmm, nanti ajak la kitaorg join!!hehehheee :)

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea