Thursday, June 25, 2009

perginya seorg Raja Pop..

Posted by alifah@along at 5:42 PM
Reactions: 

25.06.2009
salam...
terkejut aku dgr HOT FM pagi tadi...Michael Jackson dah mati...utk pengetahuan korg, aku cukup suka MJ ni sebenarnya...lagu2 dia...tarian dia...pemergian beliau dengan cepatnya telah diupdate di Wikipedia...

On the morning of June 25, 2009, Jackson reportedly collapsed at a home he was renting in west Los Angeles. Paramedics responded to a 911 call at 12:21 pm local time.He reportedly was not breathing at the time that paramedics arrived, and CPR was quickly performed.He fell into a coma and died shortly after being rushed to the UCLA hospital. The cause of death is suspected to be cardiac arrest. Jackson was pronounced dead at 2:26 p.m Pacific Time. At 4:36 pm local time, the Los Angeles coroner confirmed Jackson's death.Although there is no evidence of criminality, Los Angeles Police Department detectives have opened an investigation into his death.



cuma, yg memusykilkan aku, dia betul-betul ke peluk ISLAM??i hope so...hanya Allah yg mengetahui...tiba-tiba teringat Lady D, yg mcm minat kat Islam juga mati...sempatkah diorg memeluk agama Islam??

6 juri yang cool..:

Hidet said...

TQ. saya dapat news ni 1st time dari your blog.

alifah@along said...

ok...sedih kan...

Cikpid said...

kalo msk Isalm bgslaa mek long ek?dhlaa ari jumaat...

alifah@along said...

pid:tula, kalu ya la kan, blh la kita sedekah al-fatihah ke yaasin ke...

Dzu Hata said...

kecian aku... dah dekat maghrib baru tau MJ dah rest in peace huhu~
aku membesar dgn lagu2 MJ walaupun semuanya kaset or cd pirate tapi janji aku support kan kan kan

alifah@along said...

dzu: mak iii..lambt nyer ko ni...hehehhe..tu lar, semoga mikael diberkati Allah..amin..

Thursday, June 25, 2009

perginya seorg Raja Pop..

Posted by alifah@along at 5:42 PM

25.06.2009
salam...
terkejut aku dgr HOT FM pagi tadi...Michael Jackson dah mati...utk pengetahuan korg, aku cukup suka MJ ni sebenarnya...lagu2 dia...tarian dia...pemergian beliau dengan cepatnya telah diupdate di Wikipedia...

On the morning of June 25, 2009, Jackson reportedly collapsed at a home he was renting in west Los Angeles. Paramedics responded to a 911 call at 12:21 pm local time.He reportedly was not breathing at the time that paramedics arrived, and CPR was quickly performed.He fell into a coma and died shortly after being rushed to the UCLA hospital. The cause of death is suspected to be cardiac arrest. Jackson was pronounced dead at 2:26 p.m Pacific Time. At 4:36 pm local time, the Los Angeles coroner confirmed Jackson's death.Although there is no evidence of criminality, Los Angeles Police Department detectives have opened an investigation into his death.



cuma, yg memusykilkan aku, dia betul-betul ke peluk ISLAM??i hope so...hanya Allah yg mengetahui...tiba-tiba teringat Lady D, yg mcm minat kat Islam juga mati...sempatkah diorg memeluk agama Islam??

6 comments

Hidet on June 25, 2009 at 6:10 PM said...

TQ. saya dapat news ni 1st time dari your blog.

alifah@along on June 25, 2009 at 6:17 PM said...

ok...sedih kan...

Cikpid on June 25, 2009 at 10:29 PM said...

kalo msk Isalm bgslaa mek long ek?dhlaa ari jumaat...

alifah@along on June 26, 2009 at 1:30 AM said...

pid:tula, kalu ya la kan, blh la kita sedekah al-fatihah ke yaasin ke...

Dzu Hata on June 26, 2009 at 4:20 AM said...

kecian aku... dah dekat maghrib baru tau MJ dah rest in peace huhu~
aku membesar dgn lagu2 MJ walaupun semuanya kaset or cd pirate tapi janji aku support kan kan kan

alifah@along on June 27, 2009 at 6:35 AM said...

dzu: mak iii..lambt nyer ko ni...hehehhe..tu lar, semoga mikael diberkati Allah..amin..

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea