Monday, June 29, 2009

inilah dia...PULUT PAUH itu...

Posted by alifah@along at 10:31 AM
Reactions: 
heheheh..ramai yg bertanya, kenapa ko letak gmbr somtam masa entry pulut pauh oh pulut pauh??iyela, time tu, aku tak berkesempatan nak mkn pulut pauh...ha, ni dia rupa sebenar pulut pauh yg disebut-sebut tentang kesedapannya masa entry lepas...perghhhh...


pandangan dari sisi...


on plan...

berjaya memakannya, semasa keluar beramai-ramai (an, wawa and dzu)...actually, malam sebelum itu, aku dah nak pergi ke kg. baru..tetapi, masa tidak mengizinkan...mujurla, time kitaorg keluar ramai2, encik Nuril (bapa kepada anak an) sudi membawa kami ke kg. BAru...hehhehe..tq Nuril...sedapnyer weih..tetiba rasa nak makan lagi...

7 juri yang cool..:

ciPuding_7 said...

encik Nuril (bapa kepada anak an)..

ooo.. baru saya tahu..
ekeke..

Dzu Hata said...

ko nak makan lagi ek??? aku nak ikut!!! aku nak gak pulut ayam aku!!! hehehe~

~ini an~ said...

nuril nk gak makan pulut ayam tu...dia ckp bunyi mcm sedap jer<--mudah betul dia terpengaruh ngan korang2 yg 'emm sedapp' utk semua jenis makanan tu hehe

alifah@along said...

cipuding: lar, ko tak tau lagi ker??hehehhehe...ingat, blh beranak tanpa ayah ke...ko nanti??jeng3...dah period ke bulan ni??hehhehe

dzu:nanti kita pergi lagi ek..nanti kita buat reunion ramai2 kat sana...hehhehe..reunion mkn pulut pauh dan pulut ayam...pastu, berangin satu badan...

an:si Nuril ni mudah betul terpengaruh dgn kita2...mcm dia jer yg kempunan..dia dah ganti ko ni an...saper yg pregnant ni sebenarnya??hehheheh

hidet said...

sedapnye..nyum nyum

Dzu Hata said...

an: yg sebenar nyer nuril tu pun mcm kitaorg gak... ermmm sedap blaka... hahaha~

along: aku sokong btoi idea makan beramai2 nih ;p

alifah@along said...

dzu:aah, aku sokong ko dzu..nuril ni suka mkn gak mcm kiter2..hahha

Monday, June 29, 2009

inilah dia...PULUT PAUH itu...

Posted by alifah@along at 10:31 AM
heheheh..ramai yg bertanya, kenapa ko letak gmbr somtam masa entry pulut pauh oh pulut pauh??iyela, time tu, aku tak berkesempatan nak mkn pulut pauh...ha, ni dia rupa sebenar pulut pauh yg disebut-sebut tentang kesedapannya masa entry lepas...perghhhh...


pandangan dari sisi...


on plan...

berjaya memakannya, semasa keluar beramai-ramai (an, wawa and dzu)...actually, malam sebelum itu, aku dah nak pergi ke kg. baru..tetapi, masa tidak mengizinkan...mujurla, time kitaorg keluar ramai2, encik Nuril (bapa kepada anak an) sudi membawa kami ke kg. BAru...hehhehe..tq Nuril...sedapnyer weih..tetiba rasa nak makan lagi...

7 comments

ciPuding_7 on June 29, 2009 at 11:23 PM said...

encik Nuril (bapa kepada anak an)..

ooo.. baru saya tahu..
ekeke..

Dzu Hata on June 30, 2009 at 2:44 AM said...

ko nak makan lagi ek??? aku nak ikut!!! aku nak gak pulut ayam aku!!! hehehe~

~ini an~ on June 30, 2009 at 6:02 PM said...

nuril nk gak makan pulut ayam tu...dia ckp bunyi mcm sedap jer<--mudah betul dia terpengaruh ngan korang2 yg 'emm sedapp' utk semua jenis makanan tu hehe

alifah@along on June 30, 2009 at 6:37 PM said...

cipuding: lar, ko tak tau lagi ker??hehehhehe...ingat, blh beranak tanpa ayah ke...ko nanti??jeng3...dah period ke bulan ni??hehhehe

dzu:nanti kita pergi lagi ek..nanti kita buat reunion ramai2 kat sana...hehhehe..reunion mkn pulut pauh dan pulut ayam...pastu, berangin satu badan...

an:si Nuril ni mudah betul terpengaruh dgn kita2...mcm dia jer yg kempunan..dia dah ganti ko ni an...saper yg pregnant ni sebenarnya??hehheheh

hidet on July 1, 2009 at 9:53 PM said...

sedapnye..nyum nyum

Dzu Hata on July 1, 2009 at 11:41 PM said...

an: yg sebenar nyer nuril tu pun mcm kitaorg gak... ermmm sedap blaka... hahaha~

along: aku sokong btoi idea makan beramai2 nih ;p

alifah@along on July 2, 2009 at 1:34 AM said...

dzu:aah, aku sokong ko dzu..nuril ni suka mkn gak mcm kiter2..hahha

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea