Thursday, April 21, 2011

demam ANGRY BIRD

Posted by alifah@along at 8:54 PM
Reactions: 
Angry Birds ialah game yang sedang hot dimainkan pemilik telefon bimnit Android, IOS dan Symbian 3. Untuk platform telefon iPhone sahaja sebanyak 6.4 juta orang sudah memuat turun game ini. oh my...

aku pun antara peminat AB ni..wpun saya takder IPAD@IPHONE @ tepon canggih yg disebut kat atas tu, saya still blh main..main kat IPAD kawan saya le..heheheh..tp, mmg betul la, main ni mmg ralik la...sanggup tak makan la sebenarnya..hehehhe..agak2 kalau beli IPAD, blh kurus kut aku ni..hahahha..jangan terkejut la kalau satu hari nanti, aku beli Ipad sbb Angry Bird..hahhaha..(kalau burung ori, bukan main takut..hahahah)

Asal usul Makcik Angry Bird (selepas ini dikenali dgn nama AB) ialah...tgk gmbr je la ek..

ooooo...ni, antara watak2 burung AB..hehhe..dalam 6 ekor set2 baik tu, aku paling suka yg Black one la..sbb??dia ada bomb..hahahhaa...dan paling GAGAh la aku rasa..hehhehe..


rupanya ada statistik yang juga kata si Black paling berbakti..terbukti!! 


kalau gang jahat tu..muka Bab* la semua..ni gang2 dia..semua aku tak minat..sebab jahat kan..hahaha..ni, antara set2 jahat.. 

pastu, nak diceritakanla...pada minggu lepas, aku n dua lagi kawan ni, pergi LowYatt, nak beli Notebook kawan ni..sesampainya di LowYatt, mak iiiii ...banyak giler org jula casing IP4, IPAD, and toy..cute weih...ramai sungguh org duk serbu...gini la gaya toy tu..
casing plak, mak iii byk..kawan aku ni, farrah beli la satu casing IPAD dia..

kat oversea pun demam jugak dengan Angry Bird ni..cetengok gambar kat bawah ni ha..ada yang berCostum AB la, fingernail Art la, Kek AB la, Coklat AB la, toy yang macam2 la..adoi..mana aku tak suka..


Giler Cool kan??utk 2 org pembuat coklat @noma & @pid..i cabar u buat coklat Angry Bird plak..hehhehe..

7 juri yang cool..:

:: wawahudA :: said...

nant ko beli aku tumpang main ek...

:: wawahudA :: said...

tambah lagik..

cantik template baru awak....


suke!!

Finn.Myriad said...

along, kalo dah beli ipad, i nak test main :p

alifah@along said...

wa, hahhaa..ntah2 IPAD5 baru aku mampu...hahhaha...ko nak main, blh ja wa..tq sbb puji template ii..pilih bukan main lagi ni..ni pun, ada menda tak puas hati lagi ni..
p/s: dah beli moodmagic

FM, blh aja bu..tunggu i kuar dr KKM la..hahhahahhaa..gaji KKM tak cukup nak beli ni...

violet_abbey said...

long..come layout..hehe..cute ooo..
punye la byk list blog..leh la aku baca nanti..keke..

m@Ri@ said...

nyampah main tak menang2..haha..

alifah@along said...

yun, hehehe comey kan??pandai i pilih..ho ho ho...yun, baca la..ada gak yg yun mungkin telah kenal..jeng3..
maria, mai nak ajar mai..hehhehe..eksen..

Thursday, April 21, 2011

demam ANGRY BIRD

Posted by alifah@along at 8:54 PM
Angry Birds ialah game yang sedang hot dimainkan pemilik telefon bimnit Android, IOS dan Symbian 3. Untuk platform telefon iPhone sahaja sebanyak 6.4 juta orang sudah memuat turun game ini. oh my...

aku pun antara peminat AB ni..wpun saya takder IPAD@IPHONE @ tepon canggih yg disebut kat atas tu, saya still blh main..main kat IPAD kawan saya le..heheheh..tp, mmg betul la, main ni mmg ralik la...sanggup tak makan la sebenarnya..hehehhe..agak2 kalau beli IPAD, blh kurus kut aku ni..hahahha..jangan terkejut la kalau satu hari nanti, aku beli Ipad sbb Angry Bird..hahhaha..(kalau burung ori, bukan main takut..hahahah)

Asal usul Makcik Angry Bird (selepas ini dikenali dgn nama AB) ialah...tgk gmbr je la ek..

ooooo...ni, antara watak2 burung AB..hehhe..dalam 6 ekor set2 baik tu, aku paling suka yg Black one la..sbb??dia ada bomb..hahahhaa...dan paling GAGAh la aku rasa..hehhehe..


rupanya ada statistik yang juga kata si Black paling berbakti..terbukti!! 


kalau gang jahat tu..muka Bab* la semua..ni gang2 dia..semua aku tak minat..sebab jahat kan..hahaha..ni, antara set2 jahat.. 

pastu, nak diceritakanla...pada minggu lepas, aku n dua lagi kawan ni, pergi LowYatt, nak beli Notebook kawan ni..sesampainya di LowYatt, mak iiiii ...banyak giler org jula casing IP4, IPAD, and toy..cute weih...ramai sungguh org duk serbu...gini la gaya toy tu..
casing plak, mak iii byk..kawan aku ni, farrah beli la satu casing IPAD dia..

kat oversea pun demam jugak dengan Angry Bird ni..cetengok gambar kat bawah ni ha..ada yang berCostum AB la, fingernail Art la, Kek AB la, Coklat AB la, toy yang macam2 la..adoi..mana aku tak suka..


Giler Cool kan??utk 2 org pembuat coklat @noma & @pid..i cabar u buat coklat Angry Bird plak..hehhehe..

7 comments

:: wawahudA :: on April 21, 2011 at 9:03 PM said...

nant ko beli aku tumpang main ek...

:: wawahudA :: on April 21, 2011 at 9:04 PM said...

tambah lagik..

cantik template baru awak....


suke!!

Finn.Myriad on April 21, 2011 at 10:56 PM said...

along, kalo dah beli ipad, i nak test main :p

alifah@along on April 22, 2011 at 12:03 AM said...

wa, hahhaa..ntah2 IPAD5 baru aku mampu...hahhaha...ko nak main, blh ja wa..tq sbb puji template ii..pilih bukan main lagi ni..ni pun, ada menda tak puas hati lagi ni..
p/s: dah beli moodmagic

FM, blh aja bu..tunggu i kuar dr KKM la..hahhahahhaa..gaji KKM tak cukup nak beli ni...

violet_abbey on April 27, 2011 at 1:25 AM said...

long..come layout..hehe..cute ooo..
punye la byk list blog..leh la aku baca nanti..keke..

m@Ri@ on April 27, 2011 at 2:50 AM said...

nyampah main tak menang2..haha..

alifah@along on April 27, 2011 at 9:20 PM said...

yun, hehehe comey kan??pandai i pilih..ho ho ho...yun, baca la..ada gak yg yun mungkin telah kenal..jeng3..
maria, mai nak ajar mai..hehhehe..eksen..

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea