Tuesday, January 11, 2011

eh eh eh, baru perasan..

Posted by alifah@along at 1:43 AM
Reactions: 
 actually...saya baru terperasan..rupanya tajuk entry yang kami kena tag rupanya seakan2 akan sama...sumpah aku tak tiru dia...dia ni mmg kadang2 ada persamaan dgn aku...ye la, namanya dah kenal 10 tahun kan...dah tau mcm2 dah tentang si dia...termasuk entry yang dia buat di sini dengan entry yang aku buat di sini...tajuk je hampir sama ok...aku spell kena jugaaa...dia spell kene jugakkk...hehehhe..serius, saya tak tiru dia wpun dia post dulu entry nih...baru terperasan jam 5 td...hehhehe...apapun, mmg dia selalu seiring sejalan dgn saya...yela, kami je yg bujang dalam BTB..huhuuh...itulah dia, si sengkuang, si udang dan si yuwa saya....



 dua-dua hantu air..suka main air la...

dua-dua suka pose gini

  dua-dua suka buat peace

  dua-dua sawan gambar

dua-dua mmg sawan gambar lagi...


*nak citer, sampi pernah sorg guy ni tanya, "wawa ni, selalu ikut dan ada kat mana along ada ek?"hehhee...aku senyum je...dia pun kata.."dia mmg pengikut along ek??"bantai gelak aku...yela...dia je kawan yg tak kawin dan selalu follow saya...
**touching tak Yuwa entry ni??hehehhee...malam ni jgn lupa g berenang2...


3 juri yang cool..:

:: wawahudA :: said...

ok..i'm speaches....

(sekotak tisu abis lap air mata ni..)

alifah@along said...

shadap no shadap..10 thn dah kita kenal beb....hehhehee...anibeseri, sape ingat??an , dzu, ingat tak ek??

:: wawahudA :: said...

aku kenal ko lewat skit dr an ngan dzu...
aku x ingt la tarikh aku gelak kan ko dlm dewan UIS....sbb dr situ aku stat kwn ngan ko...

Tuesday, January 11, 2011

eh eh eh, baru perasan..

Posted by alifah@along at 1:43 AM
 actually...saya baru terperasan..rupanya tajuk entry yang kami kena tag rupanya seakan2 akan sama...sumpah aku tak tiru dia...dia ni mmg kadang2 ada persamaan dgn aku...ye la, namanya dah kenal 10 tahun kan...dah tau mcm2 dah tentang si dia...termasuk entry yang dia buat di sini dengan entry yang aku buat di sini...tajuk je hampir sama ok...aku spell kena jugaaa...dia spell kene jugakkk...hehehhe..serius, saya tak tiru dia wpun dia post dulu entry nih...baru terperasan jam 5 td...hehhehe...apapun, mmg dia selalu seiring sejalan dgn saya...yela, kami je yg bujang dalam BTB..huhuuh...itulah dia, si sengkuang, si udang dan si yuwa saya....



 dua-dua hantu air..suka main air la...

dua-dua suka pose gini

  dua-dua suka buat peace

  dua-dua sawan gambar

dua-dua mmg sawan gambar lagi...


*nak citer, sampi pernah sorg guy ni tanya, "wawa ni, selalu ikut dan ada kat mana along ada ek?"hehhee...aku senyum je...dia pun kata.."dia mmg pengikut along ek??"bantai gelak aku...yela...dia je kawan yg tak kawin dan selalu follow saya...
**touching tak Yuwa entry ni??hehehhee...malam ni jgn lupa g berenang2...


3 comments

:: wawahudA :: on January 11, 2011 at 2:18 AM said...

ok..i'm speaches....

(sekotak tisu abis lap air mata ni..)

alifah@along on January 11, 2011 at 11:06 PM said...

shadap no shadap..10 thn dah kita kenal beb....hehhehee...anibeseri, sape ingat??an , dzu, ingat tak ek??

:: wawahudA :: on January 12, 2011 at 2:03 AM said...

aku kenal ko lewat skit dr an ngan dzu...
aku x ingt la tarikh aku gelak kan ko dlm dewan UIS....sbb dr situ aku stat kwn ngan ko...

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea