Monday, July 12, 2010

perginya seorg teman..~~

Posted by alifah@along at 10:10 PM
Reactions: 
tak tahu nak mula dari mana....yg aku tahu, menulis dalam mode sedih...pemergian seorg teman baik, penceria hidup kami, suka bantu kami dlm kesusahan, suka blanja2 kami dll...pendek kata, he's everything for us...

"DaripadaNya kita datang, kepadaNya jua kita pergi"
Inna Lillahi Wa Inna Ilaihi Rajiun

Semoga diampunkan segala dosa-dosanya di dunia, dan semoga rohnya dicucuri rahmat agar tenang di sana hendaknya.
AMIN



last moment bersama arwah... 26/06/2010 Klia

Al-Fatihah Buat..
Mohd Ramin bin Mohd Amin
12/06/1982 - 13/07/2010

7 juri yang cool..:

..::daria::.. said...

:( arwah akan sentiasa ada dlm hati kita semua long wpun dia dh xde..

Al-Fatihah

wawahud2 said...

al-fatihah

gonna miss him..:(((

Iron Butterfly said...

longgggg...
takziah. aku tau mesti mu sedih, Ramin kamceng gilo nga mung key.. :(

FARHANA JAMIL said...

Takziah long....mmg sedih, tp kite kena redha...

JHaZKiTaRo said...

salam.. blog hopping.. kalau mau baca ttg malta & other countries, jemput lompat ke blog hamba, Aku Sebutir Pasir.. :)

CT said...

Al Fatihah...touching akk baca...:) sakit ke??

alifah@along said...

thanks all...sehingga kini masih tidak lupa akan arwah ni...utk pengetahuan akak CT, arwah meninggal mati lemas di empangan kat India....al-fatihah disedekahkan tanda ingatan buatmu, sahabat..

Monday, July 12, 2010

perginya seorg teman..~~

Posted by alifah@along at 10:10 PM
tak tahu nak mula dari mana....yg aku tahu, menulis dalam mode sedih...pemergian seorg teman baik, penceria hidup kami, suka bantu kami dlm kesusahan, suka blanja2 kami dll...pendek kata, he's everything for us...

"DaripadaNya kita datang, kepadaNya jua kita pergi"
Inna Lillahi Wa Inna Ilaihi Rajiun

Semoga diampunkan segala dosa-dosanya di dunia, dan semoga rohnya dicucuri rahmat agar tenang di sana hendaknya.
AMIN



last moment bersama arwah... 26/06/2010 Klia

Al-Fatihah Buat..
Mohd Ramin bin Mohd Amin
12/06/1982 - 13/07/2010

7 comments

..::daria::.. on July 12, 2010 at 11:32 PM said...

:( arwah akan sentiasa ada dlm hati kita semua long wpun dia dh xde..

Al-Fatihah

wawahud2 on July 12, 2010 at 11:37 PM said...

al-fatihah

gonna miss him..:(((

Iron Butterfly on July 13, 2010 at 10:25 AM said...

longgggg...
takziah. aku tau mesti mu sedih, Ramin kamceng gilo nga mung key.. :(

FARHANA JAMIL on July 14, 2010 at 12:15 AM said...

Takziah long....mmg sedih, tp kite kena redha...

JHaZKiTaRo on July 14, 2010 at 10:36 PM said...

salam.. blog hopping.. kalau mau baca ttg malta & other countries, jemput lompat ke blog hamba, Aku Sebutir Pasir.. :)

CT on August 15, 2010 at 9:46 PM said...

Al Fatihah...touching akk baca...:) sakit ke??

alifah@along on October 5, 2010 at 12:24 AM said...

thanks all...sehingga kini masih tidak lupa akan arwah ni...utk pengetahuan akak CT, arwah meninggal mati lemas di empangan kat India....al-fatihah disedekahkan tanda ingatan buatmu, sahabat..

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea