Sunday, May 16, 2010

..:: otanjoubi omedetou gozaimasu::..

Posted by alifah@along at 6:11 PM
Reactions: 

happy birthday to me..
happy birthday to nur alifah...

owhhhh....sudah 28 umur ku...tua kah aku??atau masih sweet 28??hehehhee...apapun, cabaran hidup perlu diharungi sekentalnya, ewah!!tahun ni, aku agak terharu..kerana byk sekali ucapan melalui SMS/FB atau LIVE dari kawan2/sedara2 kepadaku...amat terharu sekali beb!!thanks to all!!
tahun ni, lebih bermakna lagi, tarikh 16mei menjadi tarikh pilihan kami utk gathering SMZ1...bertempat di Sunway PYramid, Subang..dengan ahli seramai lebih kurang 30 org...dengan jayanya...acara dimulakan dengan makan2+memanah+boling+karok2...perghhhhh....sungguh seronok walaupun mmg penat bangat...
tgh2 bergalok2..suprise cupcake dipersembahkan kepada hamba semasa dalam bilik karaoke yg VVIP tu...lagi rasa terharu...cupcake pertama khas utk saya!!hooreyyy!!!!merasa gak aku celebrate dgn cupcake yg cute+sedap tu...thanks again to all zainabian...

sweet tak cupcake ni??hehehhee..

semua ucapan dari sahabat2 diucapkan terima kasih...semoga rezeki umur 28 ini bertambah2 dan impian tercapai..aminnnnnnn...terima kasih ALLAH kerana masih memberi peluang kepadaku hidup dalam suka duka sepanjang 28 tahun ini...aku redha dan pasrah dgn dugaan serta cabaran selama 28 tahun ini...serta kebahagian yang engkau limpahi..amin ya rabbal alamin..

7 juri yang cool..:

Puteri Ogy said...

Hepi besday along! aku nok wish dalam nihon-go tp lupo dohhh...hohohohoh

~ini an~ said...

smpai 40 pun still sweet long hehehe

alifah@along said...

ogy: heheee....takpe la dlm malay pun..kita kan owang melayu...tq2 puam...
an: how sweettttt..tq2...

..::daria::.. said...

hepi burve gak long..wpun dh wish sms nk gak wish kt sini..hehehe..btw cupcake tu comel gile long!geram je tengokk..:D

alifah@along said...

ma: arigato gozaimansu...bukan setakat comel ma...sedap jugak...kadang2 nampak je cantik, tp tak sedap...tp, yg ni lain...diorg tempah kat wondermilk...

CT said...

muda lg ..compare dgn akak ni..hi3

Katak Ijau said...

happy belated birthday along!!
walaupun dah lama...aku nak wish gak...haha

Sunday, May 16, 2010

..:: otanjoubi omedetou gozaimasu::..

Posted by alifah@along at 6:11 PM

happy birthday to me..
happy birthday to nur alifah...

owhhhh....sudah 28 umur ku...tua kah aku??atau masih sweet 28??hehehhee...apapun, cabaran hidup perlu diharungi sekentalnya, ewah!!tahun ni, aku agak terharu..kerana byk sekali ucapan melalui SMS/FB atau LIVE dari kawan2/sedara2 kepadaku...amat terharu sekali beb!!thanks to all!!
tahun ni, lebih bermakna lagi, tarikh 16mei menjadi tarikh pilihan kami utk gathering SMZ1...bertempat di Sunway PYramid, Subang..dengan ahli seramai lebih kurang 30 org...dengan jayanya...acara dimulakan dengan makan2+memanah+boling+karok2...perghhhhh....sungguh seronok walaupun mmg penat bangat...
tgh2 bergalok2..suprise cupcake dipersembahkan kepada hamba semasa dalam bilik karaoke yg VVIP tu...lagi rasa terharu...cupcake pertama khas utk saya!!hooreyyy!!!!merasa gak aku celebrate dgn cupcake yg cute+sedap tu...thanks again to all zainabian...

sweet tak cupcake ni??hehehhee..

semua ucapan dari sahabat2 diucapkan terima kasih...semoga rezeki umur 28 ini bertambah2 dan impian tercapai..aminnnnnnn...terima kasih ALLAH kerana masih memberi peluang kepadaku hidup dalam suka duka sepanjang 28 tahun ini...aku redha dan pasrah dgn dugaan serta cabaran selama 28 tahun ini...serta kebahagian yang engkau limpahi..amin ya rabbal alamin..

7 comments

Puteri Ogy on May 16, 2010 at 11:18 PM said...

Hepi besday along! aku nok wish dalam nihon-go tp lupo dohhh...hohohohoh

~ini an~ on May 17, 2010 at 12:04 AM said...

smpai 40 pun still sweet long hehehe

alifah@along on May 17, 2010 at 11:06 PM said...

ogy: heheee....takpe la dlm malay pun..kita kan owang melayu...tq2 puam...
an: how sweettttt..tq2...

..::daria::.. on May 18, 2010 at 1:52 AM said...

hepi burve gak long..wpun dh wish sms nk gak wish kt sini..hehehe..btw cupcake tu comel gile long!geram je tengokk..:D

alifah@along on May 18, 2010 at 6:12 PM said...

ma: arigato gozaimansu...bukan setakat comel ma...sedap jugak...kadang2 nampak je cantik, tp tak sedap...tp, yg ni lain...diorg tempah kat wondermilk...

CT on June 27, 2010 at 8:55 PM said...

muda lg ..compare dgn akak ni..hi3

Katak Ijau on July 12, 2010 at 2:08 AM said...

happy belated birthday along!!
walaupun dah lama...aku nak wish gak...haha

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea