Wednesday, September 2, 2009

hOney, i dah settlekan tag dari U..

Posted by alifah@along at 7:50 PM
Reactions: 
to cik Hani...ni 1st time nak settlekan tag ni..
layanz...

A. Attached or single?
of course Single!!

B. Best Friend?
ramai gak...tp, yg terbest, mestila kwn2 degree...hehehhe..sila bangga...tp, yg betul2 paham aku tu, yg betul2 real2 punye!!hehehhe

C. Cake or Pie?
cake of course...lebey2 lagi cake Kartika Sari made from Bandung, ewah!!(nak kena ckp ker dari bandung??takut tersilap kartika plak...hehehhe)

D. Day of choice?
hari cuti la...boley tidur puas2...saper tak suka tidur weih..

E. Essential Item(s)?
my gedabak hand beg yg mengandungi beg duit, handphone, kunci keta, external hardisk and camera...byk, bukan??hehhehehjgn tak percaya, semua benda ni mmg ada 24 jam ngan aku...

F. Favorite color?
mmm...byk color i suka...especially, black, white, green, blue, red, pink...grey and coklat too...

G. Gummy bears or worms?
tak suka dua2...

H. Hometown?
of course anak jati wakaf bharu,Kelate...hehhehe...gomo kelate gomo..

I. Favorite Indulgence?
mm...time mata dah layu..ngantuk sgt la tu...maybe time org tengah bercakap, tetapi, tiba2 jer aku diam...hehhehe...an adalah org yg paling alert pasal benda2 ni...hehehhe...

J. January or July?
Januari kut...time ni, biasanya ader je azam baru...hehehhe...

K. Kids?
mana ada lagi...kawin dulu, baru beranak loo...

L. Life isn’t complete without?
family ler...all my lovely friends..dan tulang belakang ku...

M. Marriage date?
...soalan ni aku memang tak suka nak jwab..next..

N. Number of magazine subscriptions?
wanita...hehehhe..akukan wanita...

O. Oranges or Apples?
Dua2 suka..orange and apples for vitamin c

P. Phobias?
ayam, itik, burung, angsa...aku mmg takut benda2 ni..korg jgn ingat aku tipu tau..memang betul2 tau...kwn2 yg rapat jer yg tau...kalau korg tau, maknanya, mmg korg tu rapat la dgn aku...aku mmg takut binatang yg spesis bulu mcm tu..hehhehe...

Q. Quotes?
lets go to travel!!

R. Reasons to smile?
senyum seindah suria...selalu jer aku senyum kan...hehhehe...

S. Season Of Choice?
mestila time melancong...aku mmg suka time ni....boleh shopping+jalan2 ngan kawan...aku mmg suka tak duduk diam...amik gambar byk2...

T. Tag five people/group
saper2 jer...sbb aku antara kawan2 yg last buat...tak tau nak suruh saper lagi...maybe, farah (yg tak buat2 lagi), farhana (kwn depan meja aku kat ofis),min (member ofis ku), norlida (kwn se RB dulu), dan saper2 yg sudi nak kwn ngan aku..hehehhe...

U. Unknown fact about me?
secret recipe, beb...hehhehe...

V. Vegetable?
soklan ni pun nak tanya...byk...hampir semua sayur2an...hehhehe

W. Worst Habit?
penyakit mulut yg tak boley berhenti bila bercakap...(worst ker ek?)

X. X Ray or Ultrasound?
tak suka dua2..seksi...aauw!

Y. Your favorite foods?
masakan arwah mak ku yg dah tak boley rasa dah...huhuhuuuu sedey..

Z. Zodiac sign?
taurus!!


perkenalkan..adik ku..cik nur adriana dhia...tak der kena mngena dgn tajuk cerita...hehhehe...

3 juri yang cool..:

wawa said...

satu lagi ko lupe psl fobia..seterika....

comel la budak kecik tu...

alifah@along said...

aah la wa...ko mmg alert about me...cayalah!!!...memang i takut giler kat muka seterika...eeeeee

~H @ N i ~ said...

syabaz along.. btol r long tiduk la yg paling best..hik3

Wednesday, September 2, 2009

hOney, i dah settlekan tag dari U..

Posted by alifah@along at 7:50 PM
to cik Hani...ni 1st time nak settlekan tag ni..
layanz...

A. Attached or single?
of course Single!!

B. Best Friend?
ramai gak...tp, yg terbest, mestila kwn2 degree...hehehhe..sila bangga...tp, yg betul2 paham aku tu, yg betul2 real2 punye!!hehehhe

C. Cake or Pie?
cake of course...lebey2 lagi cake Kartika Sari made from Bandung, ewah!!(nak kena ckp ker dari bandung??takut tersilap kartika plak...hehehhe)

D. Day of choice?
hari cuti la...boley tidur puas2...saper tak suka tidur weih..

E. Essential Item(s)?
my gedabak hand beg yg mengandungi beg duit, handphone, kunci keta, external hardisk and camera...byk, bukan??hehhehehjgn tak percaya, semua benda ni mmg ada 24 jam ngan aku...

F. Favorite color?
mmm...byk color i suka...especially, black, white, green, blue, red, pink...grey and coklat too...

G. Gummy bears or worms?
tak suka dua2...

H. Hometown?
of course anak jati wakaf bharu,Kelate...hehhehe...gomo kelate gomo..

I. Favorite Indulgence?
mm...time mata dah layu..ngantuk sgt la tu...maybe time org tengah bercakap, tetapi, tiba2 jer aku diam...hehhehe...an adalah org yg paling alert pasal benda2 ni...hehehhe...

J. January or July?
Januari kut...time ni, biasanya ader je azam baru...hehehhe...

K. Kids?
mana ada lagi...kawin dulu, baru beranak loo...

L. Life isn’t complete without?
family ler...all my lovely friends..dan tulang belakang ku...

M. Marriage date?
...soalan ni aku memang tak suka nak jwab..next..

N. Number of magazine subscriptions?
wanita...hehehhe..akukan wanita...

O. Oranges or Apples?
Dua2 suka..orange and apples for vitamin c

P. Phobias?
ayam, itik, burung, angsa...aku mmg takut benda2 ni..korg jgn ingat aku tipu tau..memang betul2 tau...kwn2 yg rapat jer yg tau...kalau korg tau, maknanya, mmg korg tu rapat la dgn aku...aku mmg takut binatang yg spesis bulu mcm tu..hehhehe...

Q. Quotes?
lets go to travel!!

R. Reasons to smile?
senyum seindah suria...selalu jer aku senyum kan...hehhehe...

S. Season Of Choice?
mestila time melancong...aku mmg suka time ni....boleh shopping+jalan2 ngan kawan...aku mmg suka tak duduk diam...amik gambar byk2...

T. Tag five people/group
saper2 jer...sbb aku antara kawan2 yg last buat...tak tau nak suruh saper lagi...maybe, farah (yg tak buat2 lagi), farhana (kwn depan meja aku kat ofis),min (member ofis ku), norlida (kwn se RB dulu), dan saper2 yg sudi nak kwn ngan aku..hehehhe...

U. Unknown fact about me?
secret recipe, beb...hehhehe...

V. Vegetable?
soklan ni pun nak tanya...byk...hampir semua sayur2an...hehhehe

W. Worst Habit?
penyakit mulut yg tak boley berhenti bila bercakap...(worst ker ek?)

X. X Ray or Ultrasound?
tak suka dua2..seksi...aauw!

Y. Your favorite foods?
masakan arwah mak ku yg dah tak boley rasa dah...huhuhuuuu sedey..

Z. Zodiac sign?
taurus!!


perkenalkan..adik ku..cik nur adriana dhia...tak der kena mngena dgn tajuk cerita...hehhehe...

3 comments

wawa on September 2, 2009 at 10:12 PM said...

satu lagi ko lupe psl fobia..seterika....

comel la budak kecik tu...

alifah@along on September 3, 2009 at 1:08 AM said...

aah la wa...ko mmg alert about me...cayalah!!!...memang i takut giler kat muka seterika...eeeeee

~H @ N i ~ on September 3, 2009 at 5:38 AM said...

syabaz along.. btol r long tiduk la yg paling best..hik3

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea