Tuesday, October 2, 2012

Si Pemalas...

Posted by alifah@along at 10:18 PM
Reactions: 


Sebagai pembuka kata... sejak dua menjak ni, memang jadi pemalas untuk update perihal peribadi atau cerita-cerita kat blog ni.. tapi, hari-hari bukak...nak taip apa, jadi bingung...lagi suka update kat Instagram/ Twitter... bukan apa, mungkin sebab ianya pantas gitu..hehheee... apapun, byk yang ingin diluahkan, dan di catat di sini...sekian.. (entry melancong2 banyak lagi tergendala, fuhhhhh!!)


1 juri yang cool..:

Dzuhata said...

rajin2kan lah yer :D aku hari2 menanti tip2 melancong mu hahaha~

Tuesday, October 2, 2012

Si Pemalas...

Posted by alifah@along at 10:18 PM


Sebagai pembuka kata... sejak dua menjak ni, memang jadi pemalas untuk update perihal peribadi atau cerita-cerita kat blog ni.. tapi, hari-hari bukak...nak taip apa, jadi bingung...lagi suka update kat Instagram/ Twitter... bukan apa, mungkin sebab ianya pantas gitu..hehheee... apapun, byk yang ingin diluahkan, dan di catat di sini...sekian.. (entry melancong2 banyak lagi tergendala, fuhhhhh!!)


1 comments;

Dzuhata on October 6, 2012 at 4:02 AM said...

rajin2kan lah yer :D aku hari2 menanti tip2 melancong mu hahaha~

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea