Tuesday, May 22, 2012

River Island ke Malaysia

Posted by alifah@along at 6:50 AM
Reactions: 

Salam semua... ni, nak promote River Island ni....River Island ni, kira brand UK yg selevel la dgn Topman/Topshop/Debenhams dll. cantik2 barang dia...kalau korang ada keinginan nak beg/baju jenis camna, u all message je farrah ni...ni blog kawan saya punyer..dia blh suggest beberapa jenis yang korang request tu... apapun, u all klik je dulu kat sini ... daffodil-closet nama blog dia...cekidout!!

0 juri yang cool..:

Tuesday, May 22, 2012

River Island ke Malaysia

Posted by alifah@along at 6:50 AM

Salam semua... ni, nak promote River Island ni....River Island ni, kira brand UK yg selevel la dgn Topman/Topshop/Debenhams dll. cantik2 barang dia...kalau korang ada keinginan nak beg/baju jenis camna, u all message je farrah ni...ni blog kawan saya punyer..dia blh suggest beberapa jenis yang korang request tu... apapun, u all klik je dulu kat sini ... daffodil-closet nama blog dia...cekidout!!

0 comments

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea