Monday, February 28, 2011

musim penyakit senyum ....

Posted by alifah@along at 6:26 PM
Reactions: 
penyakit senyum pun ada musim apa...hahhahaa...
Kacak luar, Kacak dalam, Kacak dengar sini, Kalau saya senyum, Awak mesti senyum sekali, Kalau kita senyum, Semua orang berjangkit, Bila semua orang senyum, Dunia tiada penyakit, Senyum, Tak perlu kata apa-apa, Senyum, Tak perlu kata apa-apa, Senyum, Tak perlu kata apa-apa, Senyum, tak perlu kata apa-apa.....
tu lirik lagu daaaa....

actually..pada 18022011 yang lepas, ada ceriter yang nak diceritakan..ceciter..ceciter...
aku g mkn mekdi dgn wawa...pastu, mungkin muka aku masa masuk mekdi tu, agak masam dan suram gitu...pastu, masa nak order makan, cashier tu, bagi aku benda alah ni..ada tertulis 'keep smiling' kat belakangnya..(macam tau2 je ,aku tgh bermasalah ..huhuuhhu)...lepas pada tu, mmg aku senyummmmm je dgn terpaksa...apapun, kita layan gambar-gambar org yang aku paksa senyum ni...hehehhehee...semua2 ni rakan2 ofis saya ...sporting habisssss....yang berumur pun aku suruh..ce pilih ce pilih, yang mana paling kelakar??


ni kira penyakit apa...senyum sampai ke telinga...hahhahaa....

8 juri yang cool..:

Katak Ijau said...

senyum slalu along...!!


p/s ~ aku pn senyum gak skali smbil baca entry nih...hehe

alifah@along said...

naim, hehehe..ada masalah macam mana pun, senyum,ok!!
org kata, awet muda..

jiejah said...

along..kt suke yang indian man tu buat..sporting betullah..hehehe

alifah@along said...

hehhee...dia mmg sporting habesssss.....kalau suruh menari kat ofis pun dia menari...

Fathma Saari said...

test 123

cik zilla said...

mane mu dapat menatang ni long?? aku nak .... cam best jer..

alifah@along said...

cik fuzi: mmm..kat kedai mekdonal...ko buat muka masam, baru dia bagi...hehehhee

Nur Suhaila said...

hahahahahaaha..amri paling kelakar ;p

Monday, February 28, 2011

musim penyakit senyum ....

Posted by alifah@along at 6:26 PM
penyakit senyum pun ada musim apa...hahhahaa...
Kacak luar, Kacak dalam, Kacak dengar sini, Kalau saya senyum, Awak mesti senyum sekali, Kalau kita senyum, Semua orang berjangkit, Bila semua orang senyum, Dunia tiada penyakit, Senyum, Tak perlu kata apa-apa, Senyum, Tak perlu kata apa-apa, Senyum, Tak perlu kata apa-apa, Senyum, tak perlu kata apa-apa.....
tu lirik lagu daaaa....

actually..pada 18022011 yang lepas, ada ceriter yang nak diceritakan..ceciter..ceciter...
aku g mkn mekdi dgn wawa...pastu, mungkin muka aku masa masuk mekdi tu, agak masam dan suram gitu...pastu, masa nak order makan, cashier tu, bagi aku benda alah ni..ada tertulis 'keep smiling' kat belakangnya..(macam tau2 je ,aku tgh bermasalah ..huhuuhhu)...lepas pada tu, mmg aku senyummmmm je dgn terpaksa...apapun, kita layan gambar-gambar org yang aku paksa senyum ni...hehehhehee...semua2 ni rakan2 ofis saya ...sporting habisssss....yang berumur pun aku suruh..ce pilih ce pilih, yang mana paling kelakar??


ni kira penyakit apa...senyum sampai ke telinga...hahhahaa....

8 comments

Katak Ijau on March 2, 2011 at 6:14 AM said...

senyum slalu along...!!


p/s ~ aku pn senyum gak skali smbil baca entry nih...hehe

alifah@along on March 2, 2011 at 8:47 PM said...

naim, hehehe..ada masalah macam mana pun, senyum,ok!!
org kata, awet muda..

jiejah on March 3, 2011 at 11:47 PM said...

along..kt suke yang indian man tu buat..sporting betullah..hehehe

alifah@along on March 3, 2011 at 11:56 PM said...

hehhee...dia mmg sporting habesssss.....kalau suruh menari kat ofis pun dia menari...

Fathma Saari on March 5, 2011 at 1:20 AM said...

test 123

cik zilla on March 8, 2011 at 10:31 PM said...

mane mu dapat menatang ni long?? aku nak .... cam best jer..

alifah@along on March 9, 2011 at 5:39 PM said...

cik fuzi: mmm..kat kedai mekdonal...ko buat muka masam, baru dia bagi...hehehhee

Nur Suhaila on May 26, 2011 at 8:41 PM said...

hahahahahaaha..amri paling kelakar ;p

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea