Thursday, October 22, 2009

sex tu apa? (18SX)

Posted by alifah@along at 7:03 PM
Reactions: 
Suatu pagi seorang anak yang baru masuk sekolah primary bertanya kepada
daddynya,
'Daddy.daddy....sex tu apa, daddy..?'
Terkulat-kulat si ayah. Terfikir dia tentang arus kemodenan zaman sekarang
yang membuatkan manusia berfikiran terbuka, termasuklah anak- anak yang
masih kecil.. Sesuai dengan konsep pendidikan seks yang sedang hangat
dibincangkan, mulalah si ayah mencari-cari jawapan yang sesuai dengan
harapan anaknya takkan tertinggal dalam arus pendidikan moden.
Maka si ayah pun memberikan jawapan secara mengkiaskan kumbang dan
bunga,telur yang yang menetaskan berudu dan seterusnya menjadi katak, hujan
serta benih yang mencetuskan tunas, diikuti dengan pembentukan bayi dalam
kandungan.
Sebelum mengakhiri jawapannya itu, si ayah menyelitkan pula kisah percintaan
antara dia dan mamanya sejak dari zaman sekolah menengah lagi hinggalah
kepada kelahiran seorang bayi comel iaitu si anak yang bertanya itu.
Tiba-tiba si anak menangis teresak-esak. Si ayah kehairanan.
'Eh kenapa ni?'
Si ayah bertanya kehairanan. Si anak masih juga menangis.
'Jawapan daddy tu panjang sangat, tapi tempat nak tulis jawapan ni pendek.
Daddy ajalah yang tulis, waaaaa!!!!'
Kata si anak lantas menyerahkan buku latihan Bahasa Inggerisnya yang pada
muka depan tertulis.... .
SCROLL DOWN....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



NAME : ............ ......... ......... ....
SCHOOL : ............. ........... ......... ...
CLASS : ............ ......... ......... .....
SEX :............ ......... ........ ....

ha?ingat apa??lalalllaaa....kelakar2..malas nak menulis...share benda2 gini pun ok aper..hehehhe

7 juri yang cool..:

Cikpid said...

hahahahha..dasar bapak lucah..

aku rase lebih sesuai ltk gender..kan??

alifah@along said...

pid: tu lar..ko jgn plak explain bukan2 kalau afieq tanya ko nanti...pihak kementerian kena kaji title sex kat buku tulis tu..letak gender pun ok..

ciPuding_7 said...

tp mmg ada form gitu.. mujur aku tak pikir lain. ;p

tp bagus rencana ni. moral: tanye dulu anak apsal dia tanye.. hehehe..

~ini an~ said...

alongggg..asyik cite pasal sex je ni hehehe

alifah@along said...

yah:hehehe...pandai skit ibu ni...
an:aku dah agak dah ko mesti nak sakat aku..memang tu la kerja ko...hahhaha

dzuhata said...

hahahaha siot jer :p

bengkak said...

along jgn noty-noty tau...

Thursday, October 22, 2009

sex tu apa? (18SX)

Posted by alifah@along at 7:03 PM
Suatu pagi seorang anak yang baru masuk sekolah primary bertanya kepada
daddynya,
'Daddy.daddy....sex tu apa, daddy..?'
Terkulat-kulat si ayah. Terfikir dia tentang arus kemodenan zaman sekarang
yang membuatkan manusia berfikiran terbuka, termasuklah anak- anak yang
masih kecil.. Sesuai dengan konsep pendidikan seks yang sedang hangat
dibincangkan, mulalah si ayah mencari-cari jawapan yang sesuai dengan
harapan anaknya takkan tertinggal dalam arus pendidikan moden.
Maka si ayah pun memberikan jawapan secara mengkiaskan kumbang dan
bunga,telur yang yang menetaskan berudu dan seterusnya menjadi katak, hujan
serta benih yang mencetuskan tunas, diikuti dengan pembentukan bayi dalam
kandungan.
Sebelum mengakhiri jawapannya itu, si ayah menyelitkan pula kisah percintaan
antara dia dan mamanya sejak dari zaman sekolah menengah lagi hinggalah
kepada kelahiran seorang bayi comel iaitu si anak yang bertanya itu.
Tiba-tiba si anak menangis teresak-esak. Si ayah kehairanan.
'Eh kenapa ni?'
Si ayah bertanya kehairanan. Si anak masih juga menangis.
'Jawapan daddy tu panjang sangat, tapi tempat nak tulis jawapan ni pendek.
Daddy ajalah yang tulis, waaaaa!!!!'
Kata si anak lantas menyerahkan buku latihan Bahasa Inggerisnya yang pada
muka depan tertulis.... .
SCROLL DOWN....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



NAME : ............ ......... ......... ....
SCHOOL : ............. ........... ......... ...
CLASS : ............ ......... ......... .....
SEX :............ ......... ........ ....

ha?ingat apa??lalalllaaa....kelakar2..malas nak menulis...share benda2 gini pun ok aper..hehehhe

7 comments

Cikpid on October 22, 2009 at 7:39 PM said...

hahahahha..dasar bapak lucah..

aku rase lebih sesuai ltk gender..kan??

alifah@along on October 22, 2009 at 8:13 PM said...

pid: tu lar..ko jgn plak explain bukan2 kalau afieq tanya ko nanti...pihak kementerian kena kaji title sex kat buku tulis tu..letak gender pun ok..

ciPuding_7 on October 22, 2009 at 9:06 PM said...

tp mmg ada form gitu.. mujur aku tak pikir lain. ;p

tp bagus rencana ni. moral: tanye dulu anak apsal dia tanye.. hehehe..

~ini an~ on October 22, 2009 at 9:36 PM said...

alongggg..asyik cite pasal sex je ni hehehe

alifah@along on October 22, 2009 at 10:07 PM said...

yah:hehehe...pandai skit ibu ni...
an:aku dah agak dah ko mesti nak sakat aku..memang tu la kerja ko...hahhaha

dzuhata said...

hahahaha siot jer :p

bengkak on October 31, 2009 at 12:15 PM said...

along jgn noty-noty tau...

 

.:: secreto ::. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea